<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Tukkers naar de Tour

01-07-2015
Tukkers naar de Tour

Samen met de Twentsche Courant Tubantia voegt Pure Energie dit jaar een Twentse etappe toe aan de Tour de France. Een dag voor het ‘Grand Départ’ fietsen maar liefst 120 renners van Enschede naar het startpunt van de Tour in Utrecht.

Het grootste wielerevenement ter wereld, de Tour de France, vertrekt in 2015 vanuit Utrecht. Daar vindt op 4 juli ook het Grand Départ plaats, de feestelijke start van de ronde. Als opwarmertje voor dit spektakel organiseert Pure Energie in samenwerking met de Twentsche Courant Tubantia de Twentse Touretappe. Geen wedstrijd, maar een recreatieve ronde. Zo creëren we een verbindingsroute van Oost-Nederland naar Utrecht voor 120 fanatieke fietsers. De deelnemers leggen een afstand van 130 km af.

120 enthousiaste fietsers!
Deelnemers aan ‘Tukkers naar de Tour’ genieten drie dagen lang van een unieke wielerervaring. Onder leiding van oud-profwielrenner Joost Posthuma rijden we van Enschede naar Utrecht om daarna de Tour de France te bekijken en met andere wielerliefhebbers te genieten van een mooi randprogramma.

Programma
Vrijdag 3 juli: Wieleretappe van Enschede naar Utrecht en ‘Avondetappe’ met bekende wielergasten (o.a. Hennie Kuiper, Iwan Spekenbrink).

Zaterdag 4 juli: Met de bus naar Utrecht; kijken naar proloog in hartje Utrecht nabij finish. Barbecue met gezellig avondprogramma.

Zondag 5 juli: Kijken naar passage tourpeloton bij eerste etappe Utrecht – Zeeland. Lunch pal aan het parcours. Per bus met fietsaanhangers terug naar Enschede.

Volg ons live via Twitter!

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring en Gedragscode    |    Algemene Voorwaarden

8,2 8,5 8,5 8,4 1271
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1271 beoordelingen