<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Kijkje bij bouw windmolen Deventer

21-07-2015
Kijkje bij bouw windmolen Deventer
Windmolens worden steeds populairder en daarmee ook de bouw daarvan. Windmolenspotters die de bouw van de windmolens in Deventer willen volgen kunnen dat vanaf nu doen vanaf een speciaal daarvoor gebouwde tribune. De westelijke windmolen staat inmiddels. De oostelijke windmolen bouwen we op vanaf nu tot half augustus.

Programma: bouw windmolen

Wegens verschillende factoren, zoals weersomstandigheden, is van tevoren niet precies te zeggen wanneer de onderdelen van de windmolens worden opgebouwd. Daarom is de bouw live te volgen via social media.

Volg de bouw van de windmolen in Deventer

Iedereen is welkom

De tribune is het best bereikbaar vanaf de Rigastraat / Molbergsweg en staat in verband met de veiligheid niet direct op de bouwplaats. Zo kunnen bezoekers zorgeloos genieten van het spektakel. Van tevoren aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom. 

Parkeren: als u met de auto komt verzoeken wij u om deze bij de parkeerplaatsen op het bedrijventerrein te parkeren. Let erop dat u niet de weg blokkeert, het bouwverkeer moet er ook nog langs.

Foto- en videoactie via #PuurDeventer


Alle updates rondom de bouw van de windmolens in Deventer zijn op social media te vinden via #PuurDeventer. Daar is een win-actie aan gekoppeld: degene die de mooiste foto en/of video maakt van de bouw en daarbij de hashtag #PuurDeventer gebruikt, wordt beloond met een bezoek aan de windmolen.

Windpark Kloosterlanden


De twee molens langs de A1 in Deventer vormen gezamenlijk Windpark Kloosterlanden. Het windpark is ontstaan uit een unieke samenwerking van groene energieleverancier Pure Energie en de energiecoöperatie Deventer Energie. Het windpark gaat groene stroom leveren voor zo’n 2.700 huishoudens. Inwoners van Deventer kunnen straks extra voordelig stroom van het windpark afnemen via Deventer Energie. Via Pure Energie kan iedereen in Nederland stroom afnemen van het windpark.

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring en Gedragscode    |    Algemene Voorwaarden

8,2 8,5 8,5 8,4 1271
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1271 beoordelingen