<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Pure Energie organiseert Mini Military in Boekelo

07-10-2015
Mini Military Boekelo

Kinderen kunnen op zaterdag 10 en zondag 11 oktober op de Military Boekelo een gratis ponyritje maken in de Mini Military van Pure Energie. Het ponyparcours met échte hindernissen is te vinden in het strodorp, vlakbij de start van de cross.

Na groot succes herhaald!
Vorig jaar organiseerde Pure Energie voor het eerst de Mini Military. Dankzij het grote succes zijn we dit jaar maar liefst twee dagen lang aanwezig op het jaarlijkse evenement in Boekelo. “Als Twents bedrijf leveren we graag een bijdrage aan een van de grootste evenementen in de regio”, vertelt Alfons Wispels, duurzaam ondernemer en oprichter van Pure Energie. “Met de Mini Military bieden we juist de kinderen iets aan, omdat zij net als wij het milieu erg belangrijk vinden. Wil je de wereld verduurzamen en verbeteren, moet je niet alleen beginnen bij jezelf, maar ook bij de kinderen."

Pure Energie verduurzaamt de Military
Pure Energie zorgt er ook dit jaar voor dat de Military 100% duurzaam is door het evenement CO2 neutraal te maken. “Heel simpel uitgelegd kun je zeggen dat enkele windmolens van Pure Energie tijdens deze dagen draaien voor de Military.”

Deel dit bericht

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring    |    Algemene Voorwaarden en Gedragscode

8,2 8,5 8,5 8,4 1258
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1258 beoordelingen