<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Pure Energie rijdt elektrisch naar de Noordkaap

04-04-2016
Arctic Tour 2017

Met duurzaamheid kun je heel ver komen, dat bewijzen we met de Arctic Tour 2017! De voorverkenning is inmiddels van start. De zoons van twee collega's rijden naar de Noordkaap met een Tesla Model S. De rit is te volgen via arctictour.blogspot.nl.

Voor Stan Weerkamp (19) en Bart Wessels (20) is het een droom die uitkomt: in een elektrische auto van Nederland, via Duitsland, naar het meest Noordelijke punt van Europa. Tijdens dit winterse avontuur rijden zij van het ene oplaadpunt naar het andere, langs plaatsen als Lillehammer, Trondheim en Alta. Na ongeveer één week bereiken zij het Noordkaap plateau, dat 307 meter boven de zeespiegel ligt. Hier gaan ze het noorderlicht zien, hondenslede rijden en ijsvissen. Zij bloggen en vloggen elke dag over hun belevenissen.

Volg Bart en Stan via arctictour.blogspot.nl.

Arctic Tour vraagt aandacht voor duurzame mobiliteit
Na een succesvolle Electric Tour 2016 volgt volgend jaar de Arctic Tour. Tijdens de Electric Tour reden we met verschillende partijen uit de politiek en het bedrijfsleven van Amsterdam naar Tilburg met 100% elektrische voertuigen.

“We willen laten zien welke mogelijkheden duurzaamheid biedt”, aldus Alfons Wispels, oprichter van Pure Energie. “Met deze unieke Arctic Tour belichten we de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. We kunnen bijna al onze dagelijkse activiteiten op milieuvriendelijke wijze kunnen doen. Duurzame mobiliteit is een van de speerpunten waar wij aandacht voor vragen. We hopen het voorbeeld te geven voor anderen."

Over de Arctic Tour 2017
Tijdens de Arctic Tour rijdt Pure Energie met kopstukken uit het bedrijfsleven en de politiek naar de Noordkaap met 100% elektrische voertuigen. Samen tonen zij aan dat een duurzame levensstijl niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar juist heel makkelijk is. De Arctic Tour zal plaatsvinden in april 2017.

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring en Gedragscode    |    Algemene Voorwaarden

8,2 8,5 8,5 8,4 1271
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1271 beoordelingen