<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Kijkje bij de windmolens in Heijningen

31-10-2016
Opening windpark Pure Energie
We nodigen iedereen uit om op zaterdag 5 november de vijf windmolens van Windpark Oud-Dintel in Heijningen van dichtbij te bekijken. Alle ge├»nteresseerden kunnen van 12:30 tot 16:00 uur langskomen bij de westelijke molen voor een rondleiding, uitleg over de werking en andere leuke activiteiten.

De nieuwe windmolens van Pure Energie in Heijningen zijn klaar om te draaien. Dat vieren we met een feestelijke bijeenkomst op zaterdag 5 november. 's Morgens wordt het windpark tijdens een besloten bijeenkomst officieel in gebruik genomen, met medewerking van o.a. Tweede Kamerlid Liesbeth van Tongeren en gedeputeerde Anne-Marie Spierings. Vanaf 12:30 uur kan iedereen de windmolens van dichtbij bekijken. Er zijn activiteiten voor jong en oud.

Het adres van het windpark: Postbaan 1, Heijningen (langs de Dintel). Volg de bewegwijzering ter plaatse.

Feestelijke activiteiten
Een greep uit de activiteiten tijdens de opstelling van het nieuwe Pure Energie-windpark: een blik werpen in de binnenkant van de windmolen, uitleg krijgen over de werking van windmolens en een ritje maken op een elektrische YikeBike. Voor kinderen is er een springkussen, een clinic bellenblazen, een gratis windmolentje en extra verrassing.

Groene stroom uit Windpark Oud-Dintel
De vijf windmolens in de gemeente Moerdijk vormen gezamenlijk windpark Oud-Dintel. De molens produceren bijna 44 miljoen kilowattuur duurzame energie per jaar. Dat is genoeg groene stroom voor 12.600 huishoudens. Iedereen in Nederland kan bij Pure Energie stroom uit de windmolens van Windpark Oud-Dintel afnemen. Zo wordt een deel van de stroom momenteel gebruikt voor het laden van elektrische auto's via de laadpalen van Provincie Noord-Brabant.

┬ę Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring en Gedragscode    |    Algemene Voorwaarden

8,2 8,5 8,5 8,4 1271
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1271 beoordelingen