<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Inschrijving Tukkers naar de Tour 2017 geopend!

01-11-2016
Tukkers naar de Tour

Schrijf je nu in voor ‘Tukkers naar de Tour 2017’. Hét evenement voor de echte Tourliefhebber. Op je racefiets fiets je samen met 150 sportieve lezers van Tubantia mee vanuit Enschede naar de start van de Tour in Düsseldorf. Voor deze rit ontvang je van ons ook het unieke Tukkers naar de Tour wielertenue. Vertrek uit Enschede en aankomst in Düsseldorf op vrijdag 30 juni.

Schrijf je hier in voor Tukkers naar de Tour.

Het programma van Tukkers naar de Tour 2017
Op vrijdag gaan de deelnemers in het gele Tukkers naar de Tour-wielertenue op de racefiets vanuit Enschede via de Achterhoek richting Düsseldorf. De route voert door een prachtig gebied, telt 3 tussenstops en is circa 140 km lang. De in het bos gelegen luxe ‘Jugendherberge Ratingen’ biedt 2 nachten onderdak aan de maximaal 150 deelnemers. In de ‘Avondetappe’ op de picknickweide schuiven na de maaltijd bekende wielrenners aan voor een interview.

Zaterdag bekijken we de start van de Tour vanuit een unieke locatie bij de start. Het bijzondere hotel-restaurant Schnellenburg biedt direct zicht op start en finish van de proloog. Op zaterdag vieren we de start met een gevarieerd buitenprogramma met barbecue, Bratwust en Duitse biertjes.

Zondag 2 juli vertrekt het team onder leiding van Joost Posthuma voor een korte etappe naar de plek langs de route van de eerste etappe die van Düsseldorf naar Luik voert. Na de passage van de wielerkaravaan gaan de deelnemers terug naar de jeugdherberg, waar fietsen en bagage worden ingeladen voor de busreis naar Enschede.

Enthousiast geworden? Volg Tukkers naar de Tour op Twitter of schrijf je in voor Tukkers naar de Tour!

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring en Gedragscode    |    Algemene Voorwaarden

8,2 8,5 8,5 8,4 1271
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1271 beoordelingen