<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Pure Energie steunt 3FM Serious Request

13-12-2016
Pure Energie steunt 3FM Serious Request

De komende twee weken proberen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request. Op de veilingsite van 3FM kun je vanaf nu bieden op onze actie ‘abseilen van de windmolen’. Je kan ook een persoonlijke boodschap 10 minuten lang óf een dagdeel op de windmolen laten projecteren. De opbrengst gaat volledig naar 3FM Serious Request!

 

Veiling: abseilen van de windmolen

Deze is voor de adrenalinejunkies! Beklim onze windmolen in Waddinxveen en daal vanaf 80 meter hoogte af naar beneden! De spanning giert door je lijf, maar wát een uitzicht! Eén ding is zeker: jij hebt meer dan genoeg energie.

Bied mee om te abseilen van de windmolen

 

Veiling: projecteren op de windmolen

Zoek jij een unieke manier om iemand ten huwelijk te vragen, te feliciteren of om simpelweg een leuke boodschap de wereld in te krijgen? We geven jou de kans om je eigen bericht te projecteren op onze windmolen langs de A12 in Waddinxveen!

Ben jij de hoogste bieder? Dan staat onze windmolen op vrijdag 23 december van 16:00 tot 00:00 uur tot jouw beschikking.

Bied mee om jouw boodschap op de windmolen te projecteren


Je kan er ook voor kiezen om 10 minuten zendtijd te ‘kopen’. Via onze Pure Energie ‘Kom in actie’ website van 3FM Serious Request krijg je 10 minuten zendtijd voor maar €20,-! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Meedoen met ‘Kom in actie’ kan via de actiewebsite.

Livestream

Benieuwd naar wat er allemaal geprojecteerd wordt op onze windmolen? Bekijk dan de livestream.

Laat ze niet stikken!

Met onze drie veilingen proberen we er samen voor zorgen dat we een stille ramp beëindigen. Dit jaar vragen we aandacht voor longontsteking. Jaarlijks zijn er wereldwijd namelijk 900.000 jonge kinderen die overlijden aan de gevolgen van longontsteking. Tijd voor actie dus!

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring en Gedragscode    |    Algemene Voorwaarden

8,2 8,5 8,5 8,4 1271
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1271 beoordelingen