Voor supporters met een rood hart

Wij zijn energiemakers
Bereken je energiepakket
De groenste stroom CO2 Gecompenseerd gas

FC Twente is meer dan alleen voetbal

Het is onze passie, onze drijfveer en onze trots. Altijd en overal. We zijn weer terug in de Eredivisie en dat hebben we te danken aan jullie: de supporters. Iedere wedstrijd waren jullie er. Op vrijdag, zaterdag, maandag. Weer of geen weer, jullie waren er. Samen hebben we de club teruggebracht naar het hoogste niveau.

Om jullie daarvoor te bedanken hebben we een nieuw energieproduct: FC Twente Stroom. Als lid van FC Twente Stroom maak je automatisch kans op mooie evenementen, zo lang je contract loopt. Bovendien krijg je een gratis FC Twente shirt of een cashback bij je overstap.

Gratis FC Twente shirt v2

Gratis FC Twente shirt + shoptegoed

Welkomstcadeau

Stap over naar FC Twente Stroom en ontvang een Gratis FC Twente shirt en max. € 200,- shoptegoed in de FC Twente Fanstore.

Pak deze korting
FC Twente Cashback v2

Kies € 300,- FC Twente cashback

Welkomstcadeau

Heb je liever korting in de vorm van cashback? Stap over naar FC Twente Stroom en kies voor maximaal € 300,- FC Twente korting op je contract.

Pak deze korting
Groepsfoto Voetballen in de Grolsch Veste

Voetballen in de Grolsch Veste

Evenement
2019

30 FC Twente Stroom klanten nemen het, onder leiding van coaches Kick en Eddy, tegen elkaar op in een heroïsche wedstrijd in de Grolsch Veste.

twente

Win kaarten voor FC Twente wedstrijden

Voor alle leden
2019

Je maakt voor iedere thuiswedstrijd van FC Twente kans op tickets in de Grolsch Veste. Wij nemen contact op met de gelukkige winnaars.

Valentijnsdiner

Valentijnsdiner met spelers en klanten

Pure liefde
2019

Valentijnsdag, de dag waarop we pure liefde kennen. Liefde voor elkaar, voor een ander en voor de club. Tien klanten mochten hun partner verrassen.

Skybox arrangement

Skybox arrangement voor FC Twente Stroom leden

Unieke plekken
2018

Een wedstrijd beleven vanuit een speciale skybox in de Grolsch Veste, dat is niet voor veel mensen weggelegd. FC Twente Stroom klanten beleefden een unieke avond.

Kamperen in de Grolsch Veste

Kamperen in de Grolsch Veste

Op het veld
2018

Camping de Grolsch Veste was voor één nachtje geopend. 20 kidsclub leden en hun ouders mochten een nachtje blijven slapen.

2019
2019
2019
2018
2018

FC Twente is pure liefde

Nagenieten van een prachtig seizoen waarin we kampioen werden. Wij zijn trots op spelers, supporters en de club.