Header Gasloos wonen v2

PEM voor Pure Energie klanten

CTA Vrouw op bank

De Pure Energie Meter is tijdelijk uitverkocht

Op dit moment is de Pure Energie Meter uitverkocht. Dit vinden we uiteraard erg vervelend. Zodra de PEM weer beschikbaar is kun je deze bestellen via een speciaal formulier op deze pagina. Tot die tijd kun jij je dagelijkse energieverbruik gewoon inzien via Mijn Pure Energie. 

Inloggen

Wat zijn de voordelen van een Pure Energie Meter?

De Pure Energie Meter is een apparaat dat je aansluit op de slimme meter in je meterkast. De Pure Energie Meter kun je koppelen aan de Pure Energie App. Je krijgt inzicht in je energieverbruik en je ziet precies welke apparaat groepen impact hebben op je termijnbedrag. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel je maandelijks
betaalt voor je verwarming en verlichting, maar ook voor je apparaten in de keuken. Zo kun je op ieder moment van de dag zelf een plannetje maken om energie (en kosten) te besparen. Goed voor het milieu én je portemonnee. Bestaande klanten van Pure Energie krijgen 50% korting op de meter en betalen dus eenmalig € 50,-.
CTA apparaten overzicht PEM

Een Pure Energie Meter aanvragen

Voor bestaande klanten

Voor de eenmalige kosten van € 50 ,- ontvang jij een PEM thuis. Na aanvraag controleren wij of er een slimme meter aanwezig is en daarna ontvang je binnen 10 werkdagen de Pure Energie Meter thuis. Je kunt dan direct beginnen met besparen. Het installeren van de Pure Energie Meter is heel eenvoudig, dankzij ons stappenplan.

De Pure Energie Meter voor klanten

Pak de controle over jouw energieverbruik en bespaar direct. Met de Pure Energie Meter besparen onze klanten gemiddeld 10% op hun energieverbruik.

Iconenset groen donkergroen slim huis

Inzicht in je verbruik en apparaten

Bekijk hoeveel je thuis verbruikt per apparaatgroep en kijk waar jij op kunt besparen.
Iconenset groen donkergroen financieel

Voorkom een onverwachte hoge energierekening

Alle verbruiksdata is realtime beschikbaar en wordt direct in euro's omgerekend
Iconenset groen donkergroen keurmerk

Download de Pure Energie App

Onze Pure Energie App is te downloaden in de App Store of Google Play Store