eb200507 de lutte259

Pure Energie Meter voor bestaande klanten

Pure Energie Meter bestellen

Eenvoudig je eigen Pure Energie Meter aanvragen

De Pure Energie Meter is een kastje dat je aansluit op de slimme meter in je meterkast. De Pure Energie Meter kun je koppelen aan de Verbruiksmanager app. Je krijgt inzicht in je energieverbruik en je ziet precies welke apparaatgroepen impact hebben op je termijnbedrag. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel je maandelijks

betaalt voor je verwarming en verlichting, maar ook voor je apparaten in de keuken. Zo kun je op ieder moment van de dag zelf een plannetje maken om energie (en kosten) te besparen. Goed voor het milieu én je portemonnee. Bestaande klanten van Pure Energie krijgen 50% korting op de meter en betalen dus eenmalig € 50 ,-.

CTA Deventer zonnepanelen subsidie

Een Pure Energie Meter aanvragen

Voor bestaande klanten

Voor de eenmalige kosten van € 50 ,- ontvang jij een meter thuis en krijg je toegang tot onze Verbruiksmanager app. Na aanvraag controleren wij of de meter in jouw meterkast geschikt is en ontvang je binnen 10 werkdagen de Pure Energie Meter thuis. Je kunt dan direct beginnen met besparen. Het installeren van de Pure Energie Meter is heel eenvoudig, dankzij ons stappenplan.

Een Pure Energie Meter aanvragen

De Pure Energie Meter voor klanten

Pak de controle over jouw energieverbruik en bespaar direct. Met de Verbruiksmanager besparen onze klanten gemiddeld 10% op hun energieverbruik.

Inzicht in je verbruik en apparaten

Bekijk hoeveel je thuis verbruikt per apparaatgroep en kijk waar jij op kunt besparen.

Voorkom een onverwachte hoge energierekening

Alle verbruiksdata is realtime beschikbaar en wordt direct in euro's omgerekend

Download de Verbruiksmanager

Onze Verbruiksmanager app is te downloaden in de App Store of Google Play

CTA Nieuwe Mijn Pure Energie Blauw

De nieuwe Mijn Pure Energie

Binnenkort beschikbaar

Het is bijna zover: achter de schermen zijn wij druk bezig met een compleet nieuwe Mijn Pure Energie omgeving. In het nieuwe klantportaal kun jij nóg beter je energieverbruik inzien, wijzigingen doorvoeren en je maandbedrag aanpassen. Alles in één dus. Later dit jaar lanceren we de bijpassende app. Kun jij ook niet wachten?

Meer informatie

Pure Energie Meter bestellen

014L7560 bewerkt bewerkt

Hugo Zoetman

Manager Klantgeluk
014L7560 bewerkt bewerkt

Hugo Zoetman

Manager Klantgeluk