Verhuizing of meterstanden geef je online door

Wijzigingen doorgeven energie

Ga je verhuizen, heb je een nieuw telefoonnummer of wil je je meterstanden doorgeven? Het is handig om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. Dat kun je nu eenvoudig aan ons doorgeven via deze pagina. Spoedig lanceren we een online klantenomgeving waar je op in kunt loggen om wijzigingen aan ons door te geven.

 

Ga je verhuizen?

Dan verhuizen wij natuurlijk met je mee! Geef je verhuizing tijdig aan ons door en wij zorgen ervoor dat jij, zodra je op het nieuwe adres woont, ook daar kunt genieten van schone energie. Geef de adreswijziging minimaal een week voordat je gaat verhuizen aan ons door, zo voorkomen we dat jij op de eerste avond in je nieuwe woning in het donker zit.

Geef hier online je verhuizing door
 

Wil je je meterstanden doorgeven?

Als je geen meter hebt die op afstand uitleesbaar is (een slimme meter) vragen wij je eens per jaar om je meterstanden door te geven. Daarna sturen wij je de eindafrekening toe.

Geef hier online je meterstanden door
 

Mijn Pure Energie

Uit een klantenonderzoek dat we in 2015 hebben uitgevoerd blijkt dat veel van onze klanten behoefte hebben aan een klantenportaal. Dat is een online omgeving waar je als klant kan inloggen, je energieverbruik kan bekijken en wijzigingen simpel en snel kan doorgeven. Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarom zijn we bezig om te kijken op welke manier we dit het beste kunnen doen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Mijn Pure Energie?

Meld je dan aan voor de Pure Energie nieuwsbrief
 

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring    |    Algemene Voorwaarden en Gedragscode