<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Pure Energie 4 keer op rij de groenste energieleverancier

17-10-2016
Groepsfoto_4_keer_de_groenste

Consumentenbond, Greenpeace en Natuur&Milieu wijzen Pure Energie aan als groenste

Opnieuw mag Pure Energie het predicaat ‘groenste stroom van Nederland’ voeren. Een onafhankelijk onderzoek van de Consumentenbond, Greenpeace, Natuur&Milieu en WISE wijst de energieleverancier uit Enschede uit tot allergroenste. Het is de vierde keer op rij dat Pure Energie de titel in de wacht sleept.

Als enige 4 x de groenste
Pure Energie levert uitsluitend groene stroom uit eigen wind- en zonne-energieprojecten in Nederland die zij zelf produceert. Daarnaast investeert het energiebedrijf in nieuwe windparken en zonne-installaties, waarmee Pure Energie continu werkt aan meer duurzaamheid in Nederland.

Joost Posthuma, Manager Verkoop Pure Energie: “Ons motto is ‘De kracht van delen’. Samen met onze klanten maken we Nederland steeds groener. Daar zijn we trots op. Wat ons uniek maakt is dat we 90% van onze winst investeren in nieuwe, duurzame energieprojecten. De overige 10% gaat naar goede doelen via het Pure Energie Fonds. Dit doet geen andere energieleverancier. Hiermee dragen we niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook een aan betere samenleving!

Ranglijst duurzaamheid stroomleveranciers
Meer dan 20 energieleveranciers zijn beoordeeld op stroomopwekking, investeringen, productie, levering en inkoop van stroom. Op basis daarvan is een rangschikking gemaakt, ingedeeld in 3 groepen: koplopers, grijze middenmoot en hekkensluiters.

De kracht van delen
Werken aan meer duurzaamheid is ook werken aan een duurzame samenleving. Daarom geeft Pure Energie terug wat het verdient. De winst wordt grotendeels geherinvesteerd in nieuwe, Hollandse groene projecten. Daarnaast wordt er nieuwe energie gegeven aan de samenleving met het Pure Energie Fonds. Dat is de kracht van delen.

Deel dit bericht

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring    |    Algemene Voorwaarden en Gedragscode

8,2 8,5 8,5 8,4 1258
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1258 beoordelingen