<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Bedankt voor 2016!

23-12-2016
Bedankt voor 2016!

Het jaar is voorbij en we willen je bedanken. Want zonder jou hadden we niet zulke mooie projecten kunnen realiseren! Kortom: bedankt voor een geweldig 2016. Wij willen 'm samen met jou even kort herbeleven. Kijk je met ons mee?

Vier keer de groenste

Dit jaar zijn we voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. Dat bleek uit een onderzoek van o.a. De Consumentenbond, Greenpeace, Natuur&Milieu en Wise. Waarom? Omdat wij als enige energieleverancier in Nederland alleen leveren wat we zelf opwekken. Alles wat jij thuis verbruikt komt dus gegarandeerd uit één van onze windparken of zonprojecten.

Wereldrecord

Naast energieleverancier zijn we tegenwoordig ook wereldrecordhouder. Ja, echt! We wilden iets ludieks doen om te vieren dat we vier keer de groenste zijn. Dat was de aanleiding voor onze recordpoging 'vier op een rij'. Bij de Prinseschool in Enschede hebben we met 432 deelnemers tegelijk het spel 'vier op een rij' gespeeld. Daarmee hebben we het record uit 2015 verbroken, daar stond de teller op 314 deelnemers.

Windpark Oud-Dintel

We hebben een nieuw windpark geopend: Windpark Oud-Dintel in Heijningen. Het windpark bestaat uit vijf windmolens die samen bijna 44 miljoen (!) kWh groene stroom per jaar opleveren. Dat is genoeg stroom voor 12.600 Nederlandse huishoudens! Tijdens de opening van het splinternieuwe windpark kreeg iedereen de kans om de molens van dichtbij te bewonderen. Daarnaast waren wij er allemaal om de mensen rond te leiden of om vragen te beantwoorden.

Camping De Edese Molen

Deze zomer deden we iets dat voor veel Nederlanders heel gewoon is: kamperen. We bouwden onze eigen camping onder één van onze eigen windmolens! Samen met jullie hebben we er een superleuk evenement van gemaakt met o.a. een biologische barbecue en een geweldig live-optreden van Roos Blufpand. Dit was er één die we niet snel vergeten.

Maar we hebben nog veel meer leuke dingen gedaan! Zoals:

Wij wensen je fijne feestdagen en een heel gelukkig 2017, vol met Pure Energie.

Deel dit bericht

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring    |    Algemene Voorwaarden en Gedragscode

8,2 8,5 8,5 8,4 1258
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1258 beoordelingen