<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Handen uit de mouwen voor Stichting Present

25-04-2017

Op vrijdag 30 maart deden we mee met een project van Stichting Present. Vijf collega's staken de handen uit de mouwen en hebben samen de tuin van een particulier opgeknapt. Door diverse omstandigheden was zij niet meer zelf in staat om de tuin goed te onderhouden. Zodoende mochten wij hier via Stichting Present ons steentje aan bijdragen.

Deelnemers: Thom, Marcel, Veronique, Cynthia en Ronald.

Wat hebben we allemaal gedaan?

We hebben de voor- én achtertuin opgeknapt. We hebben de struiken teruggesnoeid, alle bladeren opgeveegd en het mos van de tegels gehaald. Mevrouw had nog rommel onder de overkapping staan dus dat hebben we voor haar naar de stort en de kringloop toe gebracht. We hebben de kattenren en de golfplaten opgeknapt, de kleine boompjes weggehaald, de bomen en struiken gesnoeid en de hele tuin onkruidvrij gemaakt. Het resultaat mocht er wezen!

Stichting Present

Stichting present gelooft dat mensen bereid zijn om zich in te zetten voor een ander. Ze zijn de schakel tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Stichting present wil een beweging op gang brengen in Nederland waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om iets te doen voor een ander.

Pure Energie en MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is in een moderne organisatie heel belangrijk. MVO stroomt door ons bloed. Bij Pure Energie krijgt iedere werknemer jaarlijks 40 werkuren om te besteden aan vrijwilligerswerk. Je kan zelf projecten opzetten of aandragen. Daarnaast hebben we ons eigen goede doelen fonds: het Pure Energie Fonds. 10% van onze winst gaat jaarlijks naar het Pure Energie Fonds. Daarmee worden duurzame projecten gesteund door heel Nederland. Dat noemen wij "de kracht van delen."

Deel dit bericht

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring    |    Algemene Voorwaarden en Gedragscode

8,2 8,5 8,5 8,4 1129
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1129 beoordelingen