<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Alfons Wispels genomineerd voor EY Entrepreneur Of The Year

29-05-2017
Alfons Wispels genomineerd EY Entrepreneur Of The Year 2017
Onder leiding van juryvoorzitter Jan Kees de Jager is Alfons Wispels, duurzaam ondernemer en oprichter van Pure Energie, genomineerd voor EY Entrepreneur Of The Year 2017. Hij is genomineerd in de categorie EY Emerging Entrepreneur Of The Year. Volgens Ernst & Young (EY) onderscheidt hij zich met zijn duurzame product en zijn ambitie: duurzame energie dichtbij mensen brengen.

Tijdens de jurydag op woensdag 6 september a.s. presenteren de genomineerden zich aan de onafhankelijke vakjury en worden de finalisten gekozen. Tijdens de finale op dinsdag 3 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. De EY Entrepreneur of The Year-award is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen en zichtbaar te maken.
Over EY Entrepreneur Of The Year
Jaarlijks reikt Ernst & Young een award uit voor ondernemers met impact. Die daadwerkelijk iets toevoegen aan de maatschappij. Met visie, passie en overtuiging. Ondernemers die breken met tradities en bewijzen dat innovatie de nieuwe standaard is. Een onafhankelijke jury heeft bepaald welke ondernemers genomineerd zijn voor de titel EY Entrepreneur of the Year 2017. De verkiezing wordt dit jaar voor de 22e keer georganiseerd. Er dingen 13 ondernemers, verdeeld over twee categorie├źn, mee naar de titel.

┬ę Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring en Gedragscode    |    Algemene Voorwaarden

8,2 8,5 8,5 8,4 1271
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1271 beoordelingen