<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Terugblik op het eerste jaar als hoofdsponsor van FC Twente

10-07-2017
Terugblik op het eerste jaar als hoofdsponsor van FC Twente

Ruim een jaar geleden werden we de nieuwe hoofdsponsor van FC Twente. In een drukbezochte persconferentie maakten we bekend dat we een sponsorcontract voor vijf jaar zijn aangegaan. Een week nadat de beroepscommissie van de KNVB besloot dat FC Twente toch in de Eredivisie mocht blijven was er dus wederom goed nieuws te melden.

Inmiddels is het eerste seizoen als hoofdsponsor voorbij. Tijd om eens terug te blikken op het afgelopen jaar. Alfons Wispels spreekt van een mooi, maar vooral ook leerzaam jaar. “We zijn afgelopen jaar in het diepe gesprongen met deze samenwerking en ik moet zeggen dat bevalt me wel. We hebben een aantal hele leuke dingen gedaan, maar we zijn nog lang niet waar we willen zijn.”

Jan van Halst vult hem aan. “We hebben een erg betrokken sponsor, dat blijkt ook wel uit de 20 jaar dat Alfons al bij ons op de tribune zit. Maar ook uit de vele spontane acties zoals de samenwerking met de Kidsclub, de traktaties rondom het jubileum ‘4x de groenste van Nederland’ en de vele leuke initiatieven met onze spelers.”

Alfons beseft echter ook dat FC Twente en Pure Energie samen nog wel een paar stappen moeten maken. “Het doel is om Nederland en met name de regio Twente te overtuigen van onze groene energie, ik vind dat we dat meer mogen benadrukken. Het belangrijkste is dat we met z’n allen verduurzamen.  Ik zeg niet dat het alleen via ons moet, maar het moet wel gebeuren.” René Hake wist dit mooi te verwoorden: “Het is geen morele verplichting om iets bij de hoofdsponsor af te nemen, maar het is – naast een verantwoorde investering – gewoon goed voor het milieu.”

FC Twente heeft hierin een voorbeeldfunctie, beaamt ook Jan. “Uiteraard is FC Twente al overgestapt op Pure Energie. Maar we willen meer, daarom zijn wij momenteel aan het bekijken hoe wij FC Twente nog verder kunnen verduurzamen. Hoe mooi zou het zijn als wij uiteindelijk kunnen zeggen dat we de ‘Groenste club van Nederland zijn’?”

“Groen in een rood jasje uiteraard.” aldus Alfons.

FC Twente Shirtactie

Ben je nog niet overgestapt naar Pure Energie? We hebben een speciale overstapactie voor FC Twente Supporters! Een gratis uit-, thuis- of derde shirt. Ga naar de speciale actiepagina voor de aanbieding!

Deel dit bericht

© Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring en Gedragscode    |    Algemene Voorwaarden

8,2 8,5 8,5 8,4 1271
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1271 beoordelingen