Gegarandeerd de groenste energie

Wij zijn energiemakers

vervolg berekening
1
Garanties 1 Onze stroom is de groenste van Nederland v2

Garantie 1

Onze stroom is de groenste van Nederland

Wij verkopen alleen stroom die we zelf hebben opgewekt. Gek genoeg is dat uniek voor de energiemarkt. Daarom zijn we al zeven keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. Geen andere leverancier kan dat zeggen. In het onderzoek van Consumentenbond, Natuur&Milieu, Greenpeace en WISE wordt onze stroom beoordeeld met een 10.

2
Garanties 2 We verkopen niet meer dan we opwekken v2

Garantie 2

We verkopen niet meer dan we zelf opwekken

Sinds het begin van Pure Energie hebben we een groot portfolio opgebouwd. Op dit moment hebben wij in Nederland 74 windmolens en één zonnepark in gebruik. In totaal genoeg groene stroom voor meer dan 100.000 huishoudens. De stroom die je als klant verbruikt, komt gegarandeerd uit één van onze energiebronnen. Je kiest je eigen energiebron, dat is wel zo gemakkelijk.

3
Garanties 3 Ons tarief is voor iedereen gelijk v2

Garantie 3

Ons tarief is voor iedereen gelijk

Je kan ons online overal vinden maar onze tarieven zijn overal hetzelfde. Onze stroom heeft één prijs voor bestaande klanten en nieuwe klanten. Duidelijk en transparant. Zo maken we jouw energierekening weer begrijpelijk. Bereken je maandtarief en stap gemakkelijk over via onze website. Heb je hulp nodig of wil je het laten doen? Neem dan contact op en laat onze medewerkers een contract voor je opmaken.

4
Garanties 4 We maken overstappen heel gemakkelijk v2

Garantie 4

We maken overstappen heel gemakkelijk

Is overstappen ingewikkeld? Welnee. Je hoeft je alleen aan te melden. Wij regelen de rest. Als we je aanmelding hebben ontvangen doen we er gemiddeld één dag over om deze te verwerken. Daarna gaat je bedenktijd in. Na veertien dagen wordt je overstap bevestigd. We zeggen het contract bij je huidige energieleverancier voor je op en bepalen de ingangsdatum. Daarbij houden we rekening met de opzegtermijn van je oude leverancier en brengen we je op de hoogte bij een eventuele overstapboete.

5
Garanties 5 Onze slimme oplossingen helpen je besparen v2

Garantie 5

Onze slimme oplossingen helpen je besparen

De groenste stroom is de stroom die je niet verbruikt. Want wat jij bespaart, kan een ander weer gebruiken. Groene stroom is schaars en daarom gaan we efficiënt om met de stroom die we maken. Om je te helpen besparen, hebben we een aantal slimme oplossingen voor je bedacht, zoals de Verbruiksmanager. Je kunt in het klantenportaal precies zien hoeveel stroom je verbruikt en we sturen je maandelijks een handige update over je verbruik in de vorige maand. Daarnaast plaatsen we voor veel van onze klanten zonnepanelen.

6
Garanties 6 Jij helpt Nederland duurzamer te maken v2

Garantie 6

Jij helpt om Nederland duurzamer te maken

De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nieuwe windmolens en zonnepanelen te bouwen. Zo werken we met onze klanten aan één gezamenlijke missie: Nederland verduurzamen. Op dit moment hebben we genoeg stroom voor meer dan 100.000 huishoudens en de komende jaren bouwen we een hoop nieuwe wind- en zonne-energieprojecten. Daarmee vergroten we onze capaciteit naar meer dan 500 miljoen kWh. Dat is genoeg stroom voor meer dan 200.000 huishoudens.

7
Garanties 7 We houden van contact altijd en overal v2

Garantie 7

We houden van contact, altijd en overal

Onze helden van de afdeling Klantgeluk staan voor je klaar om altijd nét een stapje extra te zetten. We handelen vanuit een sterke financiële positie (Consumentenbond, 2019), hebben niet te maken met overnames van grote energiereuzen en zijn 100% onafhankelijk. Dat geeft vrijheid voor onze medewerkers. Niet voor niets halen we gemiddeld het hoogste beoordelingscijfer in Nederland: 9.

Is jouw stroom echt duurzaam?