Gratis FC Twente shirt bij jouw overstap

Exclusief voor alle FC Twente supporters hebben we een speciale actie: stap over naar Pure Energie en ontvang het nieuwe FC Twente shirt helemaal gratis!

  • 1-jarig contract via de Shirtactie: gratis FC Twente shirt + €25,- shoptegoed in de Fanstore;
  • 3-jarig contract via de shirtactie: gratis FC Twente shirt + €100,- shoptegoed in de Fanstore;
  • 5-jarig contract via de Shirtactie: gratis FC Twente shirt + €200,- shoptegoed in de Fanstore.

Overstappen kan uitsluitend via de actiepagina.

Pure liefde kent geen divisie

Dit seizoen degradeerde FC Twente uit de Eredivisie en dat komt hard aan. Maar juist nu blijven wij – als hoofdsponsor – achter onze club staan. Een paar dagen na de degradatie tekenden we zelfs een vernieuwd contract. Daarmee zijn we opnieuw voor vijf jaar hoofdsponsor.

Sindsdien zijn er een hoop sponsoren gevolgd en werden er meer seizoenskaarten verkocht dan vorig jaar. Dat kenmerkt maar weer: pure liefde kent geen divisie.

“Natuurlijk doet de degradatie ons pijn.” Dat zei Marcel Bovenmars, directeur van Pure Energie. “Maar de pijn sloeg bij ons al snel om in strijdvaardigheid. Juist nu blijven we achter FC Twente staan, om er voor te zorgen dat FC Twente snel weer terugkeert in de Eredivisie. En mocht dat onverhoopt niet lukken na één jaar, ook dan blijven wij. We willen de trots terugbrengen in deze regio en hopen dat anderen ons voorbeeld volgen.”

Wout is al overgestapt

"Pure liefde kent geen divisie. Dat geldt voor mij, maar zeker ook voor Pure Energie. Als je nu overstapt hebben ze een superactie bedacht. Dan krijg jij dit mooie, prachtige, rode Twenteshirt. En als je geluk hebt, dan maak je er kans op dat ik 'm nog langs kom brengen ook! Ik ben al overgestapt, nu jij nog. Heel veel succes er mee!"