Jill Roord Ambassadeur Pure Energie

Jill Roord ambassadeur Pure Energie

Samen voor de toekomst

Jill Roord en Pure Energie gaan samenwerken. Zowel Pure Energie als Jill Roord hebben hun roots in Twente liggen. Roord is opgegroeid in Oldenzaal en speelde als eerste meisje ooit tussen de jongens van een BVO, namelijk bij FC Twente. Als Twents bedrijf wil Pure Energie meer bekendheid genereren in de rest van Nederland. Iets wat Roord eerder gebeurde door het succes van het Nederlandse vrouwenvoetbal.

Pure Energie is de enige energieleverancier die alle stroom die zij verkopen opwekt uit hun eigen windmolens en zonnepanelen in Nederland. Dit om de missie van Pure Energie te kunnen realiseren: het versnellen van de energietransitie en het bewustzijn rondom duurzaamheid bij Nederlanders te vergroten. Om Nederland bekend te laten maken met die missie is de onderneming vorige week ingestapt als eerste hoofd- en naamgevend sponsor van de Vrouwen Eredivisie (vanaf nu officieel de Pure Energie Eredivisie Vrouwen).

Roord zal als ambassadeur binnen het voetbal de boodschap van Pure Energie uitdragen en zich samen met Pure Energie inzetten om de wereld een beetje beter achter te laten.

Roord: “Noaberschap, zeggen we dan als Tukkers. Bereid zijn elkaar te willen helpen. En dat ben ik zeker als het gaat om een impactvol doel als dit. Daarnaast wil Pure Energie het vrouwenvoetbal vooruit helpen en het is niet meer dan logisch dat ik ook dat toejuich.”

Mandy Wolthuis (Brandmanager bij Pure Energie): “Met Jill hebben we een super ambassadrice aan ons verbonden die de vrouwenvoetbalwereld kent en vol enthousiasme met ons wil samenwerken om haar missie, en de onze, te verwezenlijken.”