Directie uitgebreid wegens groei en diversificatie

Klaar voor de toekomst
Laatst bewerkt op 14 september 2023 2 min
Bericht delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

Onze directie is met ingang van 1 september uitgebreid. Met de nieuwe directiesamenstelling kunnen we beter inspelen op de snel veranderende energiemarkt en kan de groei sneller worden opgeschaald. Onder aanvoering van oprichter en bestuursvoorzitter Alfons Wispels staat een vierkoppig directieteam. Arthur Vermeulen is directeur Projecten, daaronder vallen de zon-, wind- en ook energieopslagprojecten. Martijn Tielkes is Operationeel directeur, Hugo Zoetman is Commercieel directeur en Financieel directeur is Jos Hofste.

Header Directiewissel Pure Energie

v.l.n.r. Arthur Vermeulen, Hugo Zoetman, Martijn Tielkes en Jos Hofste

Snelle groei

Met ruim 150 professionals werken we vanuit Enschede aan de energietransitie en we groeien hard.  De stroom die we opwekken uit onze eigen zon- en windprojecten verkopen we aan eigen klanten. Daarnaast ontwikkelen we energieopslagprojecten, zo is onlangs is Batterij 1 in gebruik genomen bij ons eigen pand. Wij dragen daarmee volop bij aan de verduurzaming en electrificering van Nederland.

Oplossingen voor de energietransitie

Naast de stroom die we opwekken en verkopen hebben we allerlei soorten oplossingen voor onze klanten: van spouwmuurisolatie en laadpalen voor elektrische auto’s tot zonnepanelen en op termijn (thuis)batterijen en infrastructurele oplossingen waarbij efficiëntie op het al overbelaste netwerk wordt behaald. De energietransitie is nog lang niet af en vraagt om innovatieve, creatieve oplossingen waardoor we de komende jaren nog een flinke groei verwachten.

Over Pure Energie

Pure Energie is opgericht in 1995 en ontwikkelt zon- en windenergieprojecten. Sinds de oprichting hebben we al meer dan 160 windturbines gebouwd en duizenden zonnestroomprojecten gebouwd. De stroom die wordt opgewekt wordt direct aan de klanten geleverd onder het motto ‘van weiland tot stopcontact’. Samen met onze klanten zetten we ons in om de klimaatverandering tegen te gaan. Daarnaast willen we slimme oplossingen bieden die onze zakelijke en particuliere klanten leveringszekerheid garanderen tegen een lage prijs. We zijn 9 jaar op rij verkozen als groenste energieleverancier en we zijn er trots op dat onze klanten ons opnieuw hebben gekozen tot beste energieleverancier van Nederland.