<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=927234003976730&ev=PageView&noscript=1" />

Investeren in windenergie

De komende decennia zal duurzaam beleggen meer en meer dé beleggingsvorm voor financiële instellingen en particuliere beleggers zijn. Pure Energie biedt investeerders en beleggers de mogelijkheid om duurzaam te investeren en te beleggen in door haar geïnitieerde duurzame energieprojecten. Sinds 1997 hebben ruim 4.000 particuliere investeerders met succes deelgenomen in 20 duurzame energieprojecten.
 

Duurzaam investeren met Pure Energie!

Pure Energie heeft met deze projecten circa € 280 miljoen aan activa onder haar beheer. Daarmee wordt een directe bijdrage geleverd aan een duurzame, stabiele en onafhankelijke energiehuishouding in Nederland. Een verantwoorde investering en belegging met een aantrekkelijk rendement. Niet alleen voor de investeerder en belegger, maar ook voor onze leefomgeving.

 

Windobligaties

Door te beleggen in obligaties bij Pure Energie draag je bij aan de realisatie van duurzame energieprojecten in Nederland.

Het rendement op de obligaties bestaat uit een rentevergoeding over de nominale waarde van de obligatie. Aan het einde van de looptijd van de obligatie krijg je de oorspronkelijke inleg weer terug. Je verstrekt in feite een lening aan de projectvennootschap, waarover je rente ontvangt. Aan het einde van de looptijd wordt de lening aan je afgelost.

Op dit moment zijn er geen obligaties beschikbaar van onze windparken.

┬ę Pure Energie    |    Sitemap    |    Cookies    |    Affiliate worden    |    Privacyverklaring    |    Algemene Voorwaarden en Gedragscode

8,2 8,5 8,5 8,4 1206
Beoordeling door klanten: 8,4/10 - 1206 beoordelingen