Deventer Energie Windpark Kloosterlanden

Beheer van duurzame energie installaties

Wij zijn energiemakers

vervolg berekening

Voor een maximale energieproductie

Door goed beheer en asset management van duurzame energie installaties maximaliseren we de Nederlandse energieproductie. Wij streven naar zo veel mogelijk duurzame energie in Nederland. Dat betekent dat we continu nieuwe wind- en zonne-energieprojecten ontwikkelen, maar ook bestaande installaties zo efficiënt mogelijk laten produceren.

Wij beheren onze eigen windmolens en zonnepanelen, maar ook die van andere partijen. De ontwikkelaar blijft dan eigenaar van de installatie en profiteert tegelijkertijd van onze kennis en expertise op het gebied van asset management. Zo zorgen we er samen voor dat Nederland steeds duurzamer wordt.

Niek Beheer

Uw installatie in ons beheer?

Beheer

Wij beheren duurzame energie installaties. Bent u eigenaar van een windmolen, of een zonnepark of denkt u er over na om een project te starten? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Adviesgesprek aanvragen
1
Maximale beschikbaarheid

Maximale beschikbaarheid

Stap 1

Uit ervaring weten we dat veel installaties efficiënter kunnen werken. Ook dat is duurzaamheid. Tijd is energie, dus wij zorgen voor zoveel mogelijk productie-uren.

2
Technisch onderhoud

Optimale prestaties

Stap 2

Duurzame energie installaties zijn high-tech en innovatief. Voor een efficiënte productie zorgen we dat de technische specs te allen tijde optimaal zijn.

3
Veiligheid en risico beperking

Beperkte risico’s

Stap 3

We zorgen er voor dat alle veiligheidsmaatregelen naar behoren worden nageleefd om te voorkomen dat er defecten ontstaan.

4
Omgevingsmanagement

Omgevingsmanagement

Stap 4

Contacten en contracten vormen de basis van beheer. Wij weten wat er speelt, handelen op afgesproken wijze en fungeren als aanspreekpunt voor alle stakeholders.

5
Repowering

Repowering fase

Stap 5

Demontage en repowering biedt kansen voor verouderde installaties. In veel gevallen kunnen deze op andere plekken – bijvoorbeeld op plekken met meer wind – nog heel efficiënt produceren.

Onderhoudsinspectie door projectmanager Roel

Windpark Oud-Dintel in Noord-Brabant was toe aan een inspectieronde. Alles werkt naar behoren.

Monitoring, prestaties, analyse en optimalisatie

Beheersdienst

Door performance monitoring & analyse optimaliseren we de productie van onze assets. Dat doen we in de controlroom, waar ook onze trading officers werken en controleren. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar en we houden u op de hoogte door maandelijks te rapporteren over inspecties, onderhoud en performances.

Controlroom
Theo

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wil je meer informatie over ons beheer, asset management of trading? Heb je een interessant project, heb je hulp nodig of heb je gewoon een vraag? In een adviesgesprek vertellen we graag over de mogelijkheden.

Theo Tijhuis

Manager Beheer