Consumentenbond 8x groenste header

Beheer van duurzame energie installaties

Wij zijn energiemakers

Beheer en onderhoud van duurzame energiebronnen

Ons asset management team ontzorgt al meer dan 25 jaar eigenaren van duurzame energiebronnen; variërend van voorbereiding en implementatie tot de operationele- en saneringsfase van een duurzaam project. Dit doen we door de energieproductie dagelijks te monitoren. Bij een afwijking zorgen wij
dat er zo snel mogelijk een monteur naar de energiebron gaat om het probleem op te lossen. Om afwijkingen te voorkomen controleren wij de energiebronnen met regelmaat. Deze resultaten zetten we om naar rapportages. Wij zorgen voor de papieren: de leverings-, verzekerings- en onderhoudscontracten beheren we zelf.
Algemene vraag energiecooperaties

Beheer van nieuwe en bestaande projecten

Gratis adviesgesprek

Al ruim 25 jaar ontzorgen we eigenaren van duurzame installaties. Heb je een windmolen of zonnepark of wil je een duurzaam project starten? Wij denken graag mee over het beheer hiervan en alles wat daarbij komt kijken. Vraag een gratis adviesgesprek aan om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Adviesgesprek aanvragen

Dit is wat we doen

De voorbereiding

We zijn vroeg betrokken bij het project om informatie over de omgeving te verzamelen. Hiermee kunnen we gunstige contractvoorwaarden creëren.

De bouwfase

Tijdens de bouwfase van de duurzame energiebron bewaken we de veiligheidsnormen. Daarnaast zorgen we ervoor dat al het papierwerk voor elkaar is.

De exploitatiefase

Zodra de energiebron in productie is monitoren wij dagelijks te opbrengst. Bij afwijkingen zorgen we dat er direct een monteur naar de locatie gaat om het probleem te verhelpen.

De saneringsfase

Aan het einde van de exploitatie zorgen we ervoor dat de onderdelen worden gesaneerd. Vaak zijn er andere landen die interesse hebben in de verouderde installatie.

Het beheren van windmolens en zonneparken

Alles onder één dak

We hebben al ruim 25 jaar ervaring met duurzame energieprojecten. Inmiddels beheren we alle onderdelen van de energieketen. Vanaf het eerste contact tot aan de verkoop van de duurzaam opgewekte stroom: wij regelen het. Het beheren van windmolens en zonneparken speelt daarin een belangrijke rol en daarom halen we het maximale uit de duurzame energiebronnen. Momenteel beheren we ruim 100 duurzame installaties en dat aantal loopt de komende jaren op tot 235.

Adviesgesprek aanvragen
CTA Controlroom Beheer

Onze Controlroom

Windmolen beheer

Door performance monitoring & analyse optimaliseren we de productie van de energiebronnen die we beheren. Dat doen we in de Controlroom waar ook onze trading officers werken. Onze storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar om te reageren op veranderingen in de productie. Door middel van maandelijkse rapporten over inspecties, onderhoud en performances blijf je altijd op de hoogte.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Profielfoto Sil

Sil Boeve

Business unit manager Beheer

Vul je gegevens in

Profielfoto Sil

Sil Boeve

Business unit manager Beheer