Waar kunnen we mee helpen?

Wij zijn energiemakers

vervolg berekening
Contact icon

35 Seconden

De gemiddelde wachttijd aan de telefoon is slechts 35 seconden.

088 10 13 000
Contact icon

1 Werkdag

Je krijgt binnen één werkdag een antwoord per e-mail.

zakelijk@pure-energie.nl
Contact icon

3 Werkdagen

Binnen drie werkdagen ontvang je een offerte op maat

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Kan ik ook zakelijk klant worden bij Pure Energie?
Ook bedrijven kunnen zich aanmelden voor de groenste stroom van Nederland. Daarvoor klikt u rechtsbovenin naar onze zakelijke website. Bij 'Zakelijke energie' kunt u een energiepakket afsluiten. Bent u een grootverbruiker? Dan vragen wij u om een offerte op maat aan te vragen.
Bekijk zakelijke energie
Wat is een grootverbruik aansluiting?
Een grootverbruik aansluiting is een krachtige aansluiting met hogere verbruiksmogelijkheden dan een kleinverbruik aansluiting. Grootverbruik aansluitingen zijn elektriciteitsaansluitingen van meer dan 3 x 80 ampère en gasaansluitingen van meer dan 40m³ per uur. Voor een grootverbruik aansluiting sluit u een overeenkomst met de netbeheerder, een energieleverancier en een meetbedrijf.
Bekijk zakelijke energie
Wat is een kleinverbruik aansluiting?
Een kleinverbruik aansluiting is een aansluiting die u doorgaans ziet bij woonhuizen en andere kleinverbruikers. Een kleinverbruik aansluiting is een minder krachtige aansluiting dan een grootverbruik aansluiting. Kleinverbruik aansluitingen zijn elektriciteitsaansluitingen van minder dan 3 x 80 Ampère en gasaansluitingen met een capaciteit tot en met 40m³. Voor een kleinverbruik aansluiting sluit u alleen een overeenkomst met een energieleverancier.
Bekijk zakelijke energie
Hoe kan ik een zakelijke offerte opvragen?
U kan een zakelijke offerte aanvragen via de zakelijke offertetool. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.
Offerte aanvragen
Kan ik de tenaamstelling van mijn energiecontract zelf bepalen?
Bij een zakelijke overeenkomst wordt uw energiecontract gekoppeld aan uw KvK-nummer. De tenaamstelling van uw energiecontract is dan automatisch de naam van het bedrijf. Het is niet mogelijk om zelf een tenaamstelling voor uw energiecontract te bepalen.
Wat is het btw-nummer van Pure Energie?
Ons btw-nummer is NL8123.048.83B.01.
Meer contactgegevens
Wat is het KvK-nummer van Pure Energie
Ons KvK-nummer is 08117244.
Meer contactgegevens
Wat is jullie IBAN-nummer?
Ons IBAN nummer is NL05RABO0166295310.
Meer contactgegevens
Hoe kan ik als bedrijf klant worden bij Pure Energie?
Je bedrijf aanmelden bij Pure Energie kan op verschillende manieren. Kies online je energiepakket en meld je aan. Daarna hoef je niets te doen, want wij regelen de rest. Eerst persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk ook!
Klant worden
Ik heb een bedrijf en wil mijn eigen energie opwekken, wat moet ik doen?
Voor bedrijven zijn zonnepanelen een duurzame investering. Bedrijven wekken zelf groene energie op en daarmee draag je bij aan een duurzame samenleving. Onze specialisten geven advies op maat! We bepalen exact hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden voor een optimaal rendement.
Ik wil zelf energie opwekken!
Thom

Vragen over zakelijke energie?

Heb je vragen over zakelijke energie? Ben je geïnteresseerd in 100% groene energie, zonnepanelen of heb je zelf een duurzaam initiatief? Neem gerust eens contact op.

Thom van Es

Adviseur Duurzame Energie