Samenwerken aan meer duurzame energie

Wij zijn energiemakers
vervolg berekening

Onze stroom is gegarandeerd groen

Duurzame energie voor de zakelijke markt is schaars. Het probleem dat we wereldwijd hebben met sjoemelstroom is hier nog extremer dan op de particuliere markt. De meeste bedrijven hebben een groter verbruik dan de gemiddelde particuliere consument, waardoor het moeilijker is om écht groene stroom te leveren.

Wij verkopen alléén wat we zelf opwekken, dus op=op. Ook onze zakelijke klanten krijgen dus gegarandeerd stroom uit onze windmolens en er zijn zelfs mogelijkheden om samen een project te ontwikkelen. Een mooi voorbeeld hiervan is onze samenwerking met Heineken en Windpark Treurenburg in ’s-Hertogenbosch.

Overleg

Wij geven duurzaam advies op maat

Klantenservice

Duurzame energie komt met veel voordelen voor uw bedrijf. Benieuwd naar wat we samen kunnen bereiken? In een gratis adviesgesprek geven onze specialisten altijd duurzaam advies op maat.

Nu aanvragen
Keur sinds2014

De groenste energie van Nederland

Consumentenbond
1

Als enige energieleverancier van Nederland zijn we al zes keer op rij bekroond tot de groenste energieleverancier van Nederland. Ook voor de zakelijke markt. Dat blijkt uit een onderzoek van o.a. Consumentenbond, Natuur&Milieu en Greenpeace.

Keur milieukeur v2

Stichting Milieukeur (SMK)

Keurmerk
2

Onze zakelijke energie is gecertificeerd met het SMK-keurmerk van Stichting Milieukeur. Dit certificaat hebben we verkregen omdat onze stroom voor 100% is opgewekt in nederland en gegarandeerd afkomstig is uit eigen windmolens en zonnepanelen.

Keurmerk wise

World Information Service on Energy (WISE)

Top 3
3

Volgens WISE behoren we tot de top drie van groenste aanbieders van Nederland. Dit is een erkenning voor onze stroom; 100% wind- en zonne-energie uit Nederland.

Keur leangreen

Lean and Green Award

Certificaat
5

Sinds 2014 hebben wij de Lean and Green Award omdat wij de uitstoot van ons wagenpark zo veel mogelijk reduceren. In 2020 is 100% van onze auto's elektrisch aangedreven.

Keur gaslicht

Beste energieleverancier 2019

Gaslicht.com
6

Met een eindscore van 8.3 hebben we een mooie derde plaats bemachtigd in het onderzoek van Gaslicht.com: Beste Energieleverancier van 2019. Aan het onderzoek deden de 30 grootste energieleverancier van Nederland mee.

1
2
3
5
6