Windpark Deil Mast

Alle aansluitingen in één overzicht

Bouwportaal voor bedrijven

Altijd inzicht in je energie aansluitingen

Het bouwportaal is een online omgeving waarin projectleiders van bedrijven met meerdere aansluitingen of vestigingen eenvoudig overzicht kunnen bewaren in hun energieverbruik en contracten. In het portaal kun je eenvoudig locaties aan- en afmelden van het energienet, het energieverbruik inzien en alle contracten beheren.
Dat is ideaal voor ondernemingen met meerdere vestigingen of aansluitingen zoals zorginstellingen, bouwbedrijven en vastgoed investeerders. Je ontvangt van ons een inlogcode op aanvraag en hiermee heb jij toegang tot alle aansluitingen. Eenvoudiger en overzichtelijker kan niet. Toch?
Thom

"Met het bouwportaal van Pure Energie heb je altijd inzicht in de energieaansluitingen van verschillende locaties. "

Thom van Es

Adviseur Duurzame Energie

Alles in één overzicht

Zodra je bent ingelogd zie je een overzicht met alle aansluiting. Wil jij de gegevens inzien van een specifiek project? Dat kan. Klik op een aansluiting om alle details te bekijken. Het is ook mogelijk om met meerdere projectleiders tegelijk in het portaal te werken.

Projecten dashboard

Van ieder project is zowel op projectniveau en aansluitingsniveau het verbruik inzichtelijk, per week, per dag en zelfs per uur. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen het gas- en stroomverbruik. Zijn de bouwprojecten voorzien van zonnepanelen? Dan kun je naast het verbruik ook inzien hoeveel energie er wordt terug geleverd aan het elektriciteitsnet.

Projecten managen en bekijken

Je kunt per project alle benodigde informatie inzien. Per project kun je eenvoudig bestanden uploaden, zoals installatietekeningen, netbeheerinformatie of planningsgegevens. Bijvoorbeeld werkvoorbereiders kunnen zo per project de gegevens inzien die ze op dat moment nodig zijn. Is een project tijdelijk stopgezet of afgerond? Geen probleem. Je kunt eenvoudig projecten archiveren en weer activeren. Zo behoud je altijd overzicht.

Gegevens importeren en exporteren

Door de handige exportfunctie kun je eenvoudig een exceldocument exporteren voor een volledig overzicht. Wil je juist meerdere projecten tegelijkertijd aanmelden? Dat kan met de handige importfunctie. Je kunt snel een exceldocument importeren en dan zorgen wij ervoor dat alle aansluitingen in het bouwportaal komen te staan. Dat scheelt aardig wat uren werk.

CTA Inloggen Mijn Pure Energie Zakelijk

Geef ons toestemming

De P4 machtiging

Heb je een slimme meter? Zorg er dan voor dat je een P4-machtiging afgeeft. Je geeft ons dan toestemming om jouw slimme meterstanden vier keer per uur uit te lezen. Je gebruiksgegevens worden dan weergegeven in een mooi overzicht waarin je kan zien wat je per maand, per week, per dag en zelfs per uur verbruikt.

Toestemming geven
Thom

Thom van Es

Adviseur Duurzame Energie

Demo aanvragen?

Thom

Thom van Es

Adviseur Duurzame Energie