Tussen Afbeelding Verbruiksdata

Mijn Pure Energie voor bedrijven

Voorkom onverwachte kosten

Mijn Pure Energie voor bedrijven

Zakelijke klanten met een kleinverbruik aansluiting kunnen eenvoudig alle informatie over het energiecontract vinden in ons klantportaal. Zoals de gegevens, meterstanden, verbruiksoverzichten, facturen en je termijnbedrag.

Voorkom onverwachte kosten op een later moment door regelmatig je energieverbruik te bekijken. Pas indien nodig eenvoudig je termijnbedrag aan of verleng je contract als zakelijke energiegebruiker met één druk op de knop.

CTA Inloggen Mijn Pure Energie Zakelijk

Inloggen op Mijn Pure Energie

Voor kleinverbruikers

Inloggen op Mijn Pure Energie voor bedrijven kan eenvoudig met je klantnummer en bijbehorende wachtwoord. De inloggegevens voor je eigen bedrijfsaccount krijg je na je aanmelding via e-mail toegestuurd.

Inloggen
Energie waar je blij van wordt

Vergeet niet de P4-machtiging

Geef ons toestemming

Heb je een slimme meter? Zorg er dan voor dat je een P4-machtiging afgeeft. Je geeft ons dan toestemming om jouw slimme meterstanden vier keer per uur uit te lezen. Je gebruiksgegevens worden dan weergegeven in een mooi overzicht waarin je kan zien wat je per maand, per week, per dag en zelfs per uur verbruikt

Geef toestemming

Veelgestelde vragen over Mijn Pure Energie voor bedrijven

Is Mijn Pure Energie voor bedrijven ook beschikbaar voor grootverbruikers?

Mijn Pure Energie voor bedrijven is nog niet beschikbaar voor grootverbruikers, maar daar wordt op dit moment hard aan gewerkt. Nog eventjes geduld dus...


Ik kan niet inloggen in Mijn Pure Energie, wat moet ik doen?

Kun je niet inloggen? De gemakkelijkste manier om dit te verhelpen is door je wachtwoord opnieuw aan te vragen. Klik op het inlogscherm op 'Ik kan niet inloggen' en volg de stappen in het scherm. Als inloggen daarna nog steeds niet lukt, raden we je aan om contact op te nemen met een van onze energieadviseurs. 


Neem contact op
Hoe kan ik mijn eigen windmolen kiezen?

Bij Pure Energie kun je zelf kiezen uit welke energiebron jouw stroom komt. Zo weet je altijd precies waar jouw stroom vandaan komt. Het wordt daarmee ook een beetje jouw persoonlijke energiebron. Via 'gegevens wijzigen' in Mijn Pure Energie kun je jouw eigen energiebron kiezen.


Ga naar Mijn Pure Energie Zakelijk
Bestaat er een app waarmee ik mijn verbruik kan inzien?

Op dit moment hebben wij geen app voor zakelijke klanten waarmee je het verbruik kan inzien. Bedrijven kunnen hun energieverbruik inzien via de Mijn Pure Energie omgeving voor bedrijven. In ons klantenportaal vind je alle informatie over je energiecontract, zoals je gegevens, meterstanden, verbruiksoverzichten, facturen en je termijnbedrag. Naast het inzien van gegevens, kun je ook eenvoudig wijzigingen doorvoeren. 


Inloggen
Hoe verwerkt Pure Energie mijn gegevens?

We vinden privacy enorm belangrijk. Daarom houden we alleen de gegevens bij die we nodig hebben om jou een uitstekende ervaring te geven met de Pure Energie Meter en de Verbruiksmanager app. Alle bewaarde gegevens worden veilig opgeslagen volgens strikte procedures en privacyvoorwaarden. Meer informatie vind je in de privacyverklaring op onze website.


Meer informatie over Mijn Pure Energie
Wat is het Pure Energie Bouwportaal?

Het bouwportaal is een nu nog aparte online omgeving waarin projectleiders van bedrijven met meerdere aansluitingen of vestigingen eenvoudig overzicht kunnen bewaren in hun energieverbruik en contracten. In het portaal kun je eenvoudig locaties aan- en afmelden van het energienet, het energieverbruik inzien en alle contracten beheren.


Meer informatie