• A-kwaliteit laadpalen van Blue Current
  • Duurzaam laden op kantoor of terrein
  • Geschikte laadpalen voor elke elektrische auto
Zakelijk header

Laadpalen voor bedrijven

Kies je zakelijke laadpaal

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
A-kwaliteit laadpalen van Blue Current Duurzaam laden op kantoor of terrein Geschikte laadpalen voor elke elektrische auto

Kies je zakelijke laadpaal

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
A-kwaliteit laadpalen van Blue Current Duurzaam laden op kantoor of terrein Geschikte laadpalen voor elke elektrische auto

Een laadpaal zakelijk plaatsen, dit zijn de mogelijkheden

Komen veel medewerkers of klanten naar het werk met een elektrische auto? Dan kan een laadpaal voor bedrijven erg interessant zijn. Met laadpalen voor bedrijven van Blue Current heb je altijd een zakelijk oplaadpunt beschikbaar en bied je bezoekers de mogelijkheid om elk type elektrische auto op te laden. Bij het plaatsen van zakelijke laadpalen moet je met verschillende dingen rekening houden.
Als bedrijf kun je profiteren van fiscale voordelen bij het aanschaffen van een zakelijke laadpaal en het is belangrijk om te weten aan welke eisen je moet voldoen. Er zijn verschillende laadpalen voor bedrijven, maar de laadpalen van Blue Current zijn allemaal even slim en zuinig. Vraag een gratis adviesgesprek aan en de experts gaan direct aan de slag met een offerte op maat voor jouw zakelijke laadpalen.

Voordelen zakelijke laadpaal

Voordelig zakelijk opladen

Je betaalt alleen de stroom die jij verbruikt.

100% Groen rijden

Met een laadpaal op groene stroom ga je 100% groen op pad.

Altijd een volle accu

Bezoekers en medewerkers kunnen altijd met een volle accu de weg op.

Vakkundige installatie

De installateurs van Blue Current weten precies hoe het werkt.
CTA Blue Current

Waarom een laadpaal voor bedrijven?

Voordelen zakelijke laadpaal

Wil jij het bedrijfspand verduurzamen en daarmee bezoekers of medewerkers de mogelijkheid bieden om hun elektrische auto op te laden? Met de laadpalen voor bedrijven van Blue Current is er altijd een geschikte oplossing voor jouw bedrijf. Bovendien profiteer je als bedrijf van verschillende fiscale voordelen bij het aanschaffen van een zakelijke laadpaal.

Offerte aanvragen
CTA overstappen

Laadpaaloplossing op maat voor bedrijven

100% Ontzorgd

Blue Current plaatst, installeert en beheert de laadpalen voor jouw bedrijf. Het slim aansturen van laadpalen is een specialisme en de techniek is zo ontwikkeld dat ze de werking van ieder component kennen. Je wordt gedurende het hele traject ontzorgd: van de offerte aanvraag tot installatie. Maar ook daarna. Via een speciale online omgeving heb je altijd inzicht in jouw zakelijke laadpunt(en). 

Gratis adviesgesprek

Thom

Thom van Es

Adviseur Duurzame Energie
Thom

Thom van Es

Adviseur Duurzame Energie

Veel gestelde vragen over laadpalen voor bedrijven

Krijg ik subsidie voor het plaatsen van een laadpaal op mijn bedrijventerrein?

Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) lees je de actuele financiële ondersteuningen voor het elektrisch rijden en laden. 


Meer informatie
Sluit ik een overeenkomst met Blue Current of met Pure Energie?

Bij Pure Energie geloven wij in samen verduurzamen en daarom werken wij samen met Blue Current. Zodra je jouw zakelijke laadpaal gekozen hebt, sturen wij jouw gegevens door naar Blue Current. Zij nemen vanaf dan het stokje over. De adviseurs van Blue Current nemen met jou je keuze door en stellen een maatwerk offerte voor je op. Blue Current verzorgt ook de installatie van jouw laadpaal of laadpalen. De overeenkomst ga je aan met Blue Current en niet met Pure Energie.


Zijn de laadpalen van Blue Current geschikt voor alle auto's?

De laadpalen van Blue Current zijn geschikt voor alle type elektrische auto's en er zit vast een duurzame oplossing tussen die past bij jouw situatie. Alle laadpunten van Blue Current zijn geschikt voor een laadvermogen van 3,7 - 22 kW.


Werken de laadpalen van Blue Current op groene energie?

De laadpalen van Blue Current werken alleen op groene energie als jij ook een zakelijk energiecontract hebt bij een groene energieleverancier. Elektrisch rijden is duurzaam, maar je doet het helemaal goed als je ook nog eens rijd op groene stroom. Met laadpalen op groene stroom ga je namelijk 100% groen op pad. Een duurzaam zakelijk energiecontract kun je eenvoudig afsluiten via onze website.


Energiecontract afsluiten
Wat houdt slim laden (ofwel Smart Charging) precies in?

Onder slim laden verstaan we in Nederland alles dat de hoeveelheid stroom naar de auto aanpast afhankelijk van ‘iets anders’. Dat ‘iets anders’ kan bijvoorbeeld zijn het aantal andere ladende auto’s, de energiebehoefte van het gebouw of de energieprijzen op dat moment. De laadpalen van Blue Current bieden 3 slimme oplossingen: Load Balancing, Dynamic load balancing en Fasedraaiing. 


Wat zijn de voordelen van de slimme Blue Current laadpalen?
Met de slimme oplossingen van Blue Current benut jij je laadpaal voor thuis optimaal. Denk aan het instellen van een maximum vermogen over een groep laadpunten of het automatisch aanpassen van andere apparaten in huis waardoor je jouw elektrische auto sneller kunt opladen. Bovendien kun jij jouw slimme laadpaal op afstand bedienen en monitoren. Veel standaard laadpalen hebben deze functionaliteiten niet en kun je vaak niet beheren op afstand of bijsturen o.b.v. je daadwerkelijke stroomverbruik.