• Onze merken zijn van A-kwaliteit
  • Wij regelen de subsidie voor je
  • Zelf 100% groene stroom opwekken
eb190704 langeweg verkooyen04kk edit

Opbrengst uit zonnepanelen

Alle voordelen op één rij

Bekijk de mogelijkheden

81% beveelt ons aan. 8.0 / 10 100 80
Onze merken zijn van A-kwaliteit Wij regelen de subsidie voor je Zelf 100% groene stroom opwekken
Bespaar direct op je energiekosten

Bekijk de mogelijkheden

81% beveelt ons aan. 8.0 / 10 100 80
Onze merken zijn van A-kwaliteit Wij regelen de subsidie voor je Zelf 100% groene stroom opwekken
Bespaar direct op je energiekosten

De voordelen van zonne-energie

De primaire functie van zonnepanelen is het opwekken van duurzame energie. Natuurlijk hebben zonnepanelen nog veel meer voordelen. Denk hierbij aan de duurzame uitstraling van een bedrijf, een groener bedrijfsproces en de bijdrage aan een schone wereld.

Duurzaamheid is natuurlijk heel belangrijk, maar voor een bedrijf is het rendement dat kan worden behaald minstens zo belangrijk. Dit snappen wij heel goed en daarom vertellen we je graag over de voordelen van zonnepanelen voor jouw bedrijf.

eb170703 pure energie drone texperium13k

Subsidie voor zonnepanelen

Stimulering Duurzame Energie

Bedrijven die duurzame energie opwekken ontvangen subsidie (SDE++). Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat vergoedt het verschil tussen de kostprijs van duurzame energie en de marktwaarde van geleverde energie. Mede hierdoor kunnen we aan de voorkant van een project een goede inschatting maken van de opbrengst en terugverdientijd van een zon-project.

Meer informatie

Zakelijke voordelen van zonnepanelen

Met de zonnepanelen op jouw dak wordt zonne-energie opgewekt. Doordat je eigen stroom opwekt en verbruikt, hoeft een energieleverancier minder stroom te leveren. Dat heeft positieve financiële gevolgen. Hiermee bespaar je niet alleen op je energierekening, maar ook op de te betalen belasting en transportkosten. De te veel opgewekte stroom wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Als je subsidie hebt aangevraagd, krijgt je bedrijf naast een terugleververgoeding voor de teruggeleverde stroom ook per kWh een bedrag aan subsidie.

De terugverdientijd van zonnepanelen

De terugverdientijd van zonnepanelen verschilt per zon-project en wordt beïnvloed door verschillende factoren. Denk hierbij aan de afstand tot inkoppeling op het elektriciteitsnet en de bijbehorende kosten voor de netaansluiting. Daarnaast wordt er gekeken naar welke oriëntatie de daken hebben en of er schaduwobjecten in de omgeving staan. Op basis van deze factoren wordt vastgesteld of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Op deze manier kunnen onze specialisten een juiste berekening maken van de kosten, opbrengsten en de terugverdientijd.

De waarde van jouw dak berekenen?

Benieuwd wat zonnepanelen op jouw dak opleveren? Laat dan een dak-scan uitvoeren. Gratis en vrijblijvend. Onze specialisten kijken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen de waarde van uw dak.

Joost

Joost Posthuma

Adviseur Duurzame Energie

Benieuwd hoeveel jouw dak waard is?

Joost

Joost Posthuma

Adviseur Duurzame Energie

Onze zakelijke partners

Nederland wordt steeds duurzamer. Steeds meer bedrijven kiezen voor schone, Nederlandse energie of wekken zelf op met zonnepanelen. Samen kunnen we écht iets bereiken. Bekijk welke bedrijven je voor gingen.

Sportenergie
“Op advies van Sportenergie hebben wij naast duurzame ledverlichting ook deelgenomen aan de collectieve inkoop voor energie. Erg tevrede...”
1080x1080
Deventer LTC
Marqt
Partners
Supermarkt met duurzame producten.
Sportenergie
“Naast het energieadvies hebben wij duurzame ledverlichting op de hockeyvelden aangebracht. Naar aanleiding hiervan in contact gekomen m...”
1080x1080
Deventer Hockey Vereniging
Zakelijk logo Ketelmeer
Partners
Jachthaven Ketelmeer.
Sportenergie
“Via de aanschaf van ledverlichting op de voetbalvelden in contact gekomen met Sportenergie. Op basis van hun energieadvies hebben wij o...”
1080x1080
CSV Apeldoorn
20180215 105652
Klantenvertellen
Meilink Nederland
2
Klantenvertellen
1080x1080
Trebbe Bouw & Ontwikkeling
100 NL
Partners
Het groenste mediabedrijf.
Foto Joost Pure Energie Andrew Datacenter Groningen
Klantenvertellen
Datacenter Groningen
Lush
Partners
Fresh handmade cosmetics.
CycloonPost
Partners
Duurzame post- & fietskoeriers.
20171215 1400260 002
Klantenvertellen
Uzin Utz Nederland
Wildlands
Zonnepanelen
Wildlands
Wildlands
NationaleNederlanden
Partners
Financiële dienstverlening.
Futurumshop
Partners
Voor wielrenners en mountainbikers.
author image
author image