• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Header Zonnepanelen Friesland Pure Energie

Zonnepanelen Friesland

Zonnepanelen kopen in Friesland

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in heel Friesland

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in heel Friesland

Zonnepanelen Friesland: de voordelen en mogelijkheden

Zonnepanelen kopen in Friesland is een slimme investering. Steeds meer woningeigenaren en ondernemers in Friesland kiezen voor zonnepalen. Met zonnepanelen bespaar je namelijk niet alleen op je energierekening, je draagt ook
nog eens bij aan een betere leefomgeving. Benieuwd hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement? Onze adviseur vertelt je alles over de mogelijkheden, het rendement en de mogelijke subsidies voor zonnepanelen in Friesland.
CTA overstappen v2

Zonnepanelen in Friesland levertijd

4 tot 6 weken

De gemiddelde installatietijd voor zonnepanelen in Friesland bedraagt op dit moment circa 6 weken. Tijdens een gratis adviesgesprek informeren onze adviseurs je direct over een verwachte levertijd in jouw woonplaats in Friesland. Zo profiteer jij deze zomer nog van zelf opgewekte zonne-energie.

Adviesgesprek aanvragen
CTA isolatie advies 2

Zonnepanelen in Friesland kopen

Zonnepanelen Friesland

Op onze website vind je het antwoord op bijna alle vragen over zonnepanelen in Friesland. Kun je toch niet vinden wat je zoekt? Dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze energieadviseurs helpen je graag.

Adviesgesprek aanvragen

De voordelen van zonnepanelen plaatsen in Friesland

Zonnepanelen kopen in Friesland heeft veel voordelen: je bespaart op je energierekening, je draagt bij aan een beter milieu en door het hoge rendement heb je jouw zonnepanelen vaak al snel terugverdiend.

Iconenset geel oranje Financieel

Lagere energierekening

Met eigen zonnepanelen wek je zelf groene energie op, daarmee bespaar je maandelijks flink op je energierekening.
Iconenset geel oranje Blaadje

Goed voor het milieu

Met eigen zonnepanelen op je dak verminder je jouw CO2-uitstoot én draag je bij aan een beter milieu, win-win!
Iconenset geel oranje Oplossing

Slimme investering

Door het hoge rendement en de lange levensduur, verdien je zonnepanelen vaak al binnen een paar jaar terug.
Iconenset geel oranje Huis

Hogere woningwaarde

In de meeste gevallen leiden zonnepanelen tot een beter energielabel en dat is gunstig voor de waarde van je woning.
CTA Adviesgesprek Rijssen

Subsidie op zonnepanelen in Friesland

Zonnepanelen en subsidies

Voor Friesland worden er gemeentelijke of provinciale subsidies beschikbaar gesteld. Sommige gemeenten bieden een duurzaamheidslening aan. Of jouw gemeente dit ook doet kun je nakijken op de energiesubsidiewijzer. Daarnaast kun je je ook beroepen op het Nationaal warmtefonds. Het kopen van zonnepanelen is aantrekkelijk doordat er 0% BTW op de aanschaf zit.

Zonnepanelen in Friesland installeren

Zonnepanelen installeren in Friesland is geen probleem. Grote kans dat jouw dak ook geschikt is voor zonnepanelen en jij dus je eigen zonne-energie kunt opwekken. Benieuwd hoeveel je jaarlijks op je energierekening kunt besparen met zonnepanelen? Onze adviseurs rekenen het graag voor je uit.

Provincies

Vlag van de provincie Noord-Brabant Noord-Brabant

Zonnepanelen kunnen in heel provincie Brabant geplaatst worden. Staat je woonplaats er niet tussen? Geen paniek, ook dan plaatsen onze duurzame installatiepartners zonnepanelen op jouw dak. Doe de zonnepanelenscan om te checken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, wat de kosten zijn en wat je bespaart.

Vlag van de provincie Drenthe Drenthe

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Drenthe. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Flevoland Flevoland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Flevoland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Friesland Friesland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Friesland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Gelderland Gelderland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Gelderland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Limburg Limburg

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Limburg. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Noord-Holland Noord-Holland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Noord-Holland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vlag van de provincie Groningen Groningen

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Groningen. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vlag van de provincie Utrecht Utrecht

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Utrecht. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vlag van de provincie Zeeland Zeeland

We plaatsen zonnepanelen in heel provincie Zeeland. Staat je woonplaats er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen via onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

CTA Zonnepanelen monteren binnen 1 dag

Professionele installatie van zonnepanelen in Friesland

Installatie binnen één werkdag

Bij Pure Energie werken we samen met gecertificeerde zonnepanelen installateurs in Friesland. Vraag een gratis advies op maat aan om te kijken welke omvormer en zonnepanelen het beste bij jouw situatie passen. Het installeren van de zonnepanelen in Friesland kan vaak al binnen één werkdag.

Adviesgesprek aanvragen

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Friesland