eb200507 de lutte385 v2

Monitoring & Services

Profiteer van de vele voordelen

Zorgeloos genieten van jouw zonnepanelen

Onze zonnepanelen zijn kwalitatief hoogwaardig en geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs. Altijd. Toch kan het voorkomen dat er onderdelen op termijn defect raken of dat er een storing optreedt in het systeem. Je wil vanzelfsprekend niet voor verrassingen komen te staan, zoals arbeids- of transportkosten bij een defect. Dat begrijpen wij als geen ander.

Als energieklant van Pure Energie profiteer je daarom automatisch van ons monitoring en services pakket bij de aanschaf van zonnepanelen. Zo worden in de meeste gevallen alle kosten vergoed wanneer er een defect of storing optreed. Doordat wij je systeem doorlopend monitoren zorgen we voor zo min mogelijk rendementsverlies. Zorgeloos genieten noemen we dat.

CTA zonnepanelen Veenendaal

Standaardpakket

Als je geen energieklant bent van Pure Energie lossen wij eventuele defecten of storingen het eerste jaar kosteloos voor je op. Zo kun jij het eerste jaar zorgeloos genieten van jouw zonnepanelen installatie zonder eventuele arbeids- en transportkosten voor de werkzaamheden van onze monteurs.

Klant worden

Monitoring & Services

Heb jij zonnepanelen van Pure Energie en gebruik jij onze 100 % groene energie? Dan monitoren je zonnepanelen systeem dagelijks op eventuele storingen of defecten. Mocht er een storing optreden in de omvormer, zonnepanelen of optimizers, dan lossen we dit zo snel mogelijk voor je op.

Meer informatie
Header Pure Energie Meter Janneke Groot bestand

Pure Energie Meter

Met de Pure Energie Meter (PEM) krijg je nog beter inzicht in je energieverbruik. Met de PEM zie je in één oogopslag of je energie kunt besparen tijdens het koken, schoonmaken of het verwarmen van je woning. Heb je zonnepanelen op het dak? Dan kun je ook inzien hoeveel energie je teruglevert.

Meer informatie
CTA Zoncollectief

Monitoring van de systemen

Monitoring & Services

Als je gebruik maakt van ons Monitoring & Services pakket, monitoren wij je zonnepanelen installatie op afstand en houden we in de gaten of deze nog naar behoren werkt. Bij een storing of defect aan de omvormers, zonnepanelen of optimizers brengen wij je op de hoogte en lossen we het probleem voor je op.

Monitoring 1

Garantie, monitoring & services voor leden

De voordelen

Op al onze zonnepanelen, omvormers, optimizers en het montagemateriaal zit standaard fabrieksgarantie. Wij zorgen ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van je zonnepanelen. Meer informatie? Bekijk onze pakketten.

Kies een pakket
CTA Zonnepanelen kopen in Utrecht

Lees de voorwaarden voor meer informatie

Voorwaarden

Wil je de spelregels voor Service & Monitoring nog eens doornemen? In onze voorwaarden staat alle informatie die je als klant wil weten vóórdat je een overeenkomst aangaat.

Bekijk de voorwaarden
014L7409 bewerkt

Vragen over Service & Monitoring?

Heb je vragen over Service & Monitoring of wil je meer weten over de voordelen? Neem gerust eens contact op. We helpen je graag.

Mike Schoor

Zonnepanelen Specialist