• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
eb200507 drone de lutte08 edit2

Zonnepanelen Den Helder

Word ook energiemaker

Stel je pakket samen

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Den Helder

Stel je pakket samen

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Den Helder

Zonnepanelen in Den Helder: subsidie, rendement en meer

Woon jij in de gemeente Den Helder en wil jij zonnepanelen kopen? Goed idee! Met zonnepanelen op je dak bespaar je niet alleen geld, je bent ook nog eens duurzaam bezig. Het is een mooie ontwikkeling dat steeds meer mensen in Den Helder de stap zetten om te verduurzamen.
De gemeente kent verschillende leningen om je zonnepanelen te financieren. Daarom is het belangrijk dat jij je goed laat informeren door onze specialisten. Vraag online een adviesgesprek aan zodat wij je een advies op maat kunnen sturen. Als de zonnepanelen zijn geplaatst, kun je direct beginnen met besparen.

De voordelen van zonnepanelen

Bespaar op je energierekening

Met eigen zonnepanelen kun je maandelijks flink besparen op je energierekening. We rekenen het graag voor je uit.

Duurzaam energie opwekken

Bij het opwekken van zonne-energie komt geen CO2 vrij en is dus niet schadelijk voor het milieu. Lekker duurzaam dus.

Gratis adviesgesprek bij jou thuis

Onze adviseur komt graag langs om samen te kijken naar de beste mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak.
CTA Tarieven

Subsidie en leningen in Den Helder

Het Nationaal Warmtefonds

In Den Helder kunnen mensen voor zonnepanelen geen subsidie aanvragen. Wel zijn er genoeg andere mogelijkheden om jouw zonnepanelen te financieren. Zo kun je terecht bij het Nationaal Warmtefonds. Het is belangrijk dat jij je door een van onze specialisten laat adviseren zodat jij precies weet waar jij recht op hebt. Vraag daarom geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan om je te laten informeren. 

Adviesgesprek aanvragen
CTA Zonnepanelen tillen

Zonnepanelen installeren in Den Helder

Installatie binnen één dag

Nadat jij je advies op maat hebt goedgekeurd, maken wij een installatieplan voor je. Vervolgens komen wij nog één keer naar Den Helder om jouw zonnepanelen te installeren op het dak. Het monteren en installeren kunnen we al in één dag. Wij willen namelijk dat jij zo snel mogelijk kan profiteren van je zelf opgewekte zonne-energie. 

Adviesgesprek aanvragen

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Den Helder

Wat is een terugleververgoeding?

Wanneer je met jouw zonnepanelen méér groene stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dit terug aan het elektriciteitsnet. Er wordt op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt verbruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt teruggeleverd. Voor de teveel opgewekte stroom die je teruglevert aan het net ontvang je een terugleververgoeding.


Meer informatie
Hoe werkt de salderingsregeling?

Salderen is het verrekenen van je opgewekte stroom met de verbruikte stroom. Wek je meer op dan dat je verbruikt, dan houd je eigenlijk nog stroom over. Deze stroom lever je terug aan het net. Dat noemen we stroom terugleveren. Voor deze teveel opgewekte stroom ontvang je aan het einde van een contractjaar een netto terugleververgoeding per kWh.


Meer informatie over de salderingsregeling
Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De mogelijkheden en opbrengst zijn afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een gratis adviesgesprek stellen onze adviseurs vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Wij berekenen op afstand precies wat de prestaties van jouw installatie zijn en geven je een advies op basis van kennis en expertise. Doe de gratis dak-check op onze website en vul je gegevens in, dan nemen onze specialisten contact met je op voor een gratis adviesgesprek.


Doe de dakcheck
Kost het produceren van zonnepanelen meer energie dan de besparing?

Nee. De energie die nodig is om een zonnepaneel te produceren en de bijkomende CO2 uitstoot (de energetische terugverdientijd) wordt tussen 1 en 2 jaar geschat. Onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee.


Wat is de levertijd van jullie zonnepanelen?

Doordat wij werken met een landelijk dekkend installatienetwerk en een eigen voorraad zonnepanelen kunnen we in de regel snel een installatie inplannen. Wel is dit afhankelijk per regio. Onze energieadviseurs informeren je graag over de levertijden. 


Hoe worden mijn zonnepanelen geïnstalleerd en door wie?

Pure Energie werkt met een landelijk dekkend netwerk van erkende installateurs die uitsluitend volgens onze kwaliteitsnormen de zonnepanelen plaatsen. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatieve installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We doen altijd vooraf een schouw om er zeker van te zijn dat de installatie zoals jij deze wenst ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. De installatie zelf kan over het algemeen binnen 1 dag geïnstalleerd worden.