• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
eb180606 oldenzaal klarinetlaan008k edit

Zonnepanelen in Enschede

Wij zijn energiemakers

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Enschede

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Enschede

Zonnepanelen kopen in Enschede: advies aan huis, subsidie en installatie

In 2030 moet 12% van alle energie die in Enschede wordt verbruikt, afkomstig zijn van groene energiebronnen. Dat is het doel van de gemeente Enschede en als bewoner kun jij daaraan bijdragen. Door zonnepanelen te plaatsen op je dak in Enschede bijvoorbeeld. Dat is reuze interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met

terugverdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Enschede? Plan dan een adviesgesprek in. Onze adviseurs komen bij je thuis voor een gratis adviesgesprek. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en we vertellen je alles over de installatie en subsidie voor zonnepanelen in Enschede.

CTA Adviesgesprek Rijssen

Zonnepanelen in Enschede levertijd

Profiteer deze zomer nog van de zon

De gemiddelde installatietijd in Enschede ligt op dit moment binnen 6 weken. Tijdens een gratis adviesgesprek informeren onze adviseurs je direct over een verwachte levertijd. Zo profiteer jij deze zomer nog van zelf opgewekte zonne-energie!

Adviesgesprek aanvragen
eb190307 pure enschede waterviolierlaan10k edit

Subsidie zonnepanelen Enschede

Met de energiebespaarlening van Provincie Overijssel is het aantrekkelijk om te investeren in zonnepanelen.

Meer informatie over subsidie
Advies aan huis

Gratis advies aan huis in Enschede

Onze adviseur komt graag langs en bekijkt dan meteen wat de beste mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op jouw dak.

Adviesgesprek aanvragen
eb200507 de lutte385 edit

Zonnepanelen monteren in 1 dag

Na akkoord maken we een persoonlijk installatieplan. Het installeren zelf doen we al in één dag.

Bekijk het stappenplan
eb200507 de lutte152

Subsidiemogelijkheden zonnepanelen

Nationaal Warmtefonds

Je kunt als inwoner van Enschede gebruik maken van het Nationaal Warmtefonds. De rente op deze lening is laag, waardoor het nog aantrekkelijker is om te investeren in zonnepanelen. Onze adviseurs geven je graag meer informatie over deze lening.

Vraag een adviesgesprek aan
Zonnepanelen Hengelo Pure Energie

Zonnepanelen kopen Enschede

Doe de dakcheck

Doe de dakcheck en krijg direct inzicht in het rendement dat jij kunt halen uit jouw zonnepanelen in Enschede. Lijkt het erop dat zonnepanelen op jouw dak een interessante investering zijn? Dan is het tijd om een aantal zaken concreet te maken. Hoeveel zonnepanelen heb je nodig, wat is de beste plek en wat is de terugleververgoeding?

Adviesgesprek aanvragen
Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur
Vul je gegevens in
Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur

Zonnepanelen installateur Enschede

Montage binnen één dag

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Enschede? Onze ervaren installateurs komen bij je langs. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde installateurs in Enschede én bieden alleen A-merk zonnepanelen aan. Na het maken van een persoonlijk installatieplan, komen we nog één kaar langs om de zonnepanelen te installeren. Dit kan binnen 1 dag.

Montage binnen 1 dag

Veel gestelde vragen over zonnepanelen in Enschede

Wat is een terugleververgoeding?

Wanneer je met jouw zonnepanelen méér groene stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dit terug aan het elektriciteitsnet. Er wordt op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt verbruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt teruggeleverd. Voor de teveel opgewekte stroom die je teruglevert aan het net ontvang je een terugleververgoeding.


Meer informatie
Hoe werkt de salderingsregeling?

Salderen is nog mogelijk tot 2031. Bij de huidige salderingsregeling wordt de opgewekte energie uit zonnepanelen en het energieverbruik op jaarbasis met elkaar verrekend. Er wordt dan op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt gebruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt geleverd. Vanaf 1 januari 2025 wordt de huidige salderingsregeling langzaam afgebouwd. Benieuwd wat de nieuwe salderingsregeling precies inhoudt?


Meer informatie over de nieuwe salderingsregeling
Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De mogelijkheden en opbrengst zijn afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een gratis adviesgesprek stellen onze adviseurs vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Wij berekenen op afstand precies wat de prestaties van jouw installatie zijn en geven je een advies op basis van kennis en expertise. Doe de gratis dak-check op onze website en vul je gegevens in, dan nemen onze specialisten contact met je op voor een gratis adviesgesprek.


Doe de dakcheck
Kost het produceren van zonnepanelen meer energie dan de besparing?

Nee. De energie die nodig is om een zonnepaneel te produceren en de bijkomende CO2 uitstoot (de energetische terugverdientijd) wordt tussen 1 en 2 jaar geschat. Onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee.


Wat is de levertijd van jullie zonnepanelen?

Doordat wij werken met een landelijk dekkend installatienetwerk en een eigen voorraad zonnepanelen kunnen we in de regel snel een installatie inplannen. Wel is dit afhankelijk per regio. Onze energieadviseurs informeren je graag over de levertijden. 


Hoe worden mijn zonnepanelen geïnstalleerd en door wie?

Pure Energie werkt met een landelijk dekkend netwerk van erkende installateurs die uitsluitend volgens onze kwaliteitsnormen de zonnepanelen plaatsen. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatieve installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We doen altijd vooraf een schouw om er zeker van te zijn dat de installatie zoals jij deze wenst ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. De installatie zelf kan over het algemeen binnen 1 dag geïnstalleerd worden.


Tom

Wil je meer informatie over zonnepanelen in Enschede?

Vraag onze specialisten dan om gratis advies. Ze komen jouw dak graag eens bekijken en onderzoeken dan meteen wat de beste mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op jouw huis. Word ook een energiemaker en sluit je aan bij de groenste energieleverancier van Nederland.

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur

Het laatste nieuws over zonne-energie