• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Header Zonnepanelen Magazine 2019 edit

Zonnepanelen in Haaksbergen

Wij zijn energiemakers

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Haaksbergen

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Haaksbergen

Zonnepanelen kopen in Haaksbergen: advies aan huis, subsidie en installatie

Steeds meer bewoners in Haaksbergen hebben interesse in zonnepanelen. Veel daken in Haaksbergen zijn geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen en er is geen sprake van beschermd stadsgezicht. Mede daardoor worden er de afgelopen jaren veel meer zonnepanelen geplaatst in de gemeente.

Zonnepanelen worden steeds goedkoper, terwijl ze meer energie opwekken. Dat maakt de investering een stuk aantrekkelijker. Wil jij graag advies over het kopen van zonnepanelen in Haaksbergen? Onze adviseurs komen graag bij je thuis en geven je meer informatie over de subsidie en installatie voor zonnepanelen in Haaksbergen.

CTA Adviesgesprek Rijssen

Zonnepanelen in Haaksbergen levertijd

Profiteer deze zomer nog van de zon

De gemiddelde installatietijd in Haaksbergen is op dit moment 6 weken. Tijdens een gratis adviesgesprek informeren onze adviseurs je direct over een verwachte levertijd. Zo profiteer jij deze zomer nog van zelf opgewekte zonne-energie. 

Advies aanvragen
eb190307 pure enschede waterviolierlaan10k edit

Zonnepanelen en subsidie Haaksbergen

Je kunt in de Provincie Overijssel gebruik maken van een Energiebespaarlening. Dat maakt zonnepanelen aantrekkelijker.

Meer informatie
Advies aan huis

Gratis advies aan huis in Haaksbergen

Onze adviseur komt graag langs en bekijkt dan meteen wat de beste mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op jouw dak.

Plan een adviesgesprek
eb200507 de lutte385 edit

Zonnepanelen monteren in 1 dag

Na akkoord maken we een persoonlijk installatieplan. Het installeren zelf doen we al in één dag.

Meer informatie
eb200507 de lutte063

Zonnepanelen kopen in Haaksbergen

Stel je pakket samen

Haaksbergen is goed op weg! Wil jij ook je eigen stroom opwekken? Doe de dakcheck en ontdek hoeveel zonne-energie jij kunt opwekken met eigen zonnepanelen. Je eigen stroom opwekken is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor je portemonnee. Onze adviseur komt langs voor een adviesgesprek aan huis. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Doe de dakcheck
Zonnepanelen Hengelo Pure Energie

Subsidiemogelijkheden zonnepanelen

Nationaal warmtefonds

Eigenaren van zonnepanelen in Haaksbergen kunnen geen subsidie aanvragen bij de gemeente voor het plaatsen van zonnepanelen. Wel kun je gebruik maken van het Nationaal warmtefonds. Onze adviseurs vertellen je graag meer over deze lening.

Vraag een adviesgesprek aan
eb200507 de lutte385 edit

Zonnepanelen installeren in Haaksbergen

Binnen één dag

Nadat we langs zijn geweest voor een persoonlijk adviesgesprek, maken we een offerte op maat. Na het goedkeuren van de offerte komen onze gecertificeerde installateurs bij je langs voor het maken van een persoonlijk installatieplan. Daarna komen we nog een keer terug om binnen één dag jouw zonnepanelen in Haaksbergen te installeren. Vanaf dat moment kan het terugverdienen beginnen.

Bekijk het stappenplan

Gratis adviesgesprek zonnepanelen

Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur
Vul je gegevens in
Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur

Veel gestelde vragen over zonnepanelen in Haaksbergen

Wat is een terugleververgoeding?

Wanneer je met jouw zonnepanelen méér groene stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dit terug aan het elektriciteitsnet. Er wordt op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt verbruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt teruggeleverd. Voor de teveel opgewekte stroom die je teruglevert aan het net ontvang je een terugleververgoeding.


Meer informatie
Hoe werkt de salderingsregeling?

Salderen is nog mogelijk tot 2031. Bij de huidige salderingsregeling wordt de opgewekte energie uit zonnepanelen en het energieverbruik op jaarbasis met elkaar verrekend. Er wordt dan op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt gebruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt geleverd. Vanaf 1 januari 2025 wordt de huidige salderingsregeling langzaam afgebouwd. Benieuwd wat de nieuwe salderingsregeling precies inhoudt?


Meer informatie over de nieuwe salderingsregeling
Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De mogelijkheden en opbrengst zijn afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een gratis adviesgesprek stellen onze adviseurs vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Wij berekenen op afstand precies wat de prestaties van jouw installatie zijn en geven je een advies op basis van kennis en expertise. Doe de gratis dak-check op onze website en vul je gegevens in, dan nemen onze specialisten contact met je op voor een gratis adviesgesprek.


Doe de dakcheck
Kost het produceren van zonnepanelen meer energie dan de besparing?

Nee. De energie die nodig is om een zonnepaneel te produceren en de bijkomende CO2 uitstoot (de energetische terugverdientijd) wordt tussen 1 en 2 jaar geschat. Onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee.


Wat is de levertijd van jullie zonnepanelen?

Doordat wij werken met een landelijk dekkend installatienetwerk en een eigen voorraad zonnepanelen kunnen we in de regel snel een installatie inplannen. Wel is dit afhankelijk per regio. Onze energieadviseurs informeren je graag over de levertijden. 


Hoe worden mijn zonnepanelen geïnstalleerd en door wie?

Pure Energie werkt met een landelijk dekkend netwerk van erkende installateurs die uitsluitend volgens onze kwaliteitsnormen de zonnepanelen plaatsen. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatieve installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We doen altijd vooraf een schouw om er zeker van te zijn dat de installatie zoals jij deze wenst ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. De installatie zelf kan over het algemeen binnen 1 dag geïnstalleerd worden.


Tom

Wil je meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Haaksbergen?

Onze specialisten komen jouw dak graag eens bekijken en onderzoeken dan meteen wat de beste mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op jouw dak. Heb je vragen? Neem dan contact op en dan helpen we je graag!

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur