• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Header Zonnepanelen in Oldenzaal

Zonnepanelen in Oldenzaal

Wij zijn energiemakers

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Oldenzaal

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Oldenzaal

Zonnepanelen kopen in Oldenzaal: advies aan huis, subsidie en installatie

Denk je eraan om zonnepanelen te kopen in Oldenzaal? Dat is een goed idee. Daarmee help je namelijk Oldenzaal om in de top 25 van meest duurzame gemeenten terecht te komen. Bovendien profiteer je zelf ook van de voordelen.
Met ongeveer 1100 zonuren per jaar verdien je deze investering snel terug en je profiteert van een lagere energierekening. We geven je graag meer informatie over zonnepanelen in Oldenzaal, eventuele subsidies en de installatie.
CTA Adviesgesprek Rijssen

Zonnepanelen in Oldenzaal levertijd

Profiteer deze zomer nog van de zon

De gemiddelde installatietijd in Oldenzaal ligt op dit moment 6 weken. Tijdens een gratis adviesgesprek informeren onze adviseurs je direct over een verwachte levertijd. Zo profiteer jij deze zomer nog van zelf opgewekte zonne-energie. 

Advies aanvragen
eb180606 oldenzaal klarinetlaan005k

Subsidie zonnepanelen Oldenzaal

Met de energiebespaarlening van Provincie Overijssel is het aantrekkelijk om te investeren in zonnepanelen.

Lees meer
Advies aan huis

Vraag een adviesgesprek aan

Onze adviseur komt graag langs en bekijkt dan meteen wat de beste mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op jouw dak.

Vraag een adviesgesprek aan
eb200507 de lutte385 edit

Zonnepanelen monteren in 1 dag

Na akkoord maken we een persoonlijk installatieplan. Het installeren zelf doen we al in één dag.

Meer informatie
eb200507 de lutte152

Subsidiemogelijkheden zonnepanelen

Nationaal warmtefonds

Als bewoner van Oldenzaal kun je een beroep doen op het Nationaal warmtefonds. De rente op deze lening is een stuk voordeliger dan bij een bank. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de voordelen van deze lening.

Adviesgesprek aanvragen
Zonnepanelen Hengelo Pure Energie

Zonnepanelen kopen in Oldenzaal

Doe de dakcheck

Wil jij zonnepanelen plaatsen op je dak in Oldenzaal? Doe de dakcheck en bereken hoeveel zonne-energie jij kunt opwekken. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden en geven gratis advies. Bijvoorbeeld over het type zonnepanelen en de ideale hoek waarin je de installatie moet plaatsen.

Adviesgesprek aanvragen

Zonnepanelen installateur in Oldenzaal

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Oldenzaal? Onze gecertificeerde installateurs komen graag bij je langs. We ondersteunen je tijdens het hele proces en beginnen met een gratis adviesgesprek om de mogelijkheden voor zonnepanelen in Oldenzaal met je te bespreken. Op basis daarvan maken we een offerte op maat. Als jij akkoord geeft op die offerte, komen we langs voor het maken van een persoonlijk installatieplan. Hierna komen we nog een keert terug om de zonnepanelen te installeren. Dat doen we in één dag.

Terugverdientijd zonnepanelen Oldenzaal

Na de installatie van je zonnepanelen in Oldenzaal, kan het grote terugverdienen beginnen. Goed om te weten is dat wij alleen werken met A-merk zonnepanelen, die dus ook een optimaal rendement leveren. De precieze terugverdientijd van zonnepanelen verschilt per huishouden. Dit hangt onder andere af van het aantal zonnepanelen, het precieze verbruik én de terugleververgoeding. Maar gemiddeld is dat 7,5 jaar. Trek dat af van de minimale levensduur van 25 jaar en je hebt nog ruim 17 jaar gratis stroom. 

Veel gestelde vragen over zonnepanelen in Oldenzaal

Wat is een terugleververgoeding?

Wanneer je met jouw zonnepanelen méér groene stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dit terug aan het elektriciteitsnet. Er wordt op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt verbruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt teruggeleverd. Voor de teveel opgewekte stroom die je teruglevert aan het net ontvang je een terugleververgoeding.


Meer informatie
Hoe werkt de salderingsregeling?

Salderen is het verrekenen van je opgewekte stroom met de verbruikte stroom. Wek je meer op dan dat je verbruikt, dan houd je eigenlijk nog stroom over. Deze stroom lever je terug aan het net. Dat noemen we stroom terugleveren. Voor deze teveel opgewekte stroom ontvang je aan het einde van een contractjaar een netto terugleververgoeding per kWh.


Meer informatie over de salderingsregeling
Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De mogelijkheden en opbrengst zijn afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een gratis adviesgesprek stellen onze adviseurs vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Wij berekenen op afstand precies wat de prestaties van jouw installatie zijn en geven je een advies op basis van kennis en expertise. Doe de gratis dak-check op onze website en vul je gegevens in, dan nemen onze specialisten contact met je op voor een gratis adviesgesprek.


Doe de dakcheck
Kost het produceren van zonnepanelen meer energie dan de besparing?

Nee. De energie die nodig is om een zonnepaneel te produceren en de bijkomende CO2 uitstoot (de energetische terugverdientijd) wordt tussen 1 en 2 jaar geschat. Onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee.


Wat is de levertijd van jullie zonnepanelen?

Doordat wij werken met een landelijk dekkend installatienetwerk en een eigen voorraad zonnepanelen kunnen we in de regel snel een installatie inplannen. Wel is dit afhankelijk per regio. Onze energieadviseurs informeren je graag over de levertijden. 


Hoe worden mijn zonnepanelen geïnstalleerd en door wie?

Pure Energie werkt met een landelijk dekkend netwerk van erkende installateurs die uitsluitend volgens onze kwaliteitsnormen de zonnepanelen plaatsen. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatieve installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We doen altijd vooraf een schouw om er zeker van te zijn dat de installatie zoals jij deze wenst ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. De installatie zelf kan over het algemeen binnen 1 dag geïnstalleerd worden.


Het laatste nieuws over zonne-energie