• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Header Veenendaal Pure Energie

Zonnepanelen in Rijssen

Wij zijn energiemakers

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Rijssen

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Rijssen

Zonnepanelen in Rijssen: subsidie, rendement, installatie en meer

Woon je in Rijssen en wil je meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen op je eigen dak? Zonnepanelen hebben veel voordelen. Je bespaart niet alleen op je energierekening, maar je draagt ook bij aan een duurzame leefomgeving. Bovendien is het een investering die zich snel terugverdiend en daarna profiteer je
nog jarenlang van je eigen opgewekte groene stroom. Vraag een gratis adviesgesprek aan en dan komen wij langs om te kijken naar de mogelijkheden voor zonnepanelen in Rijssen. We vertellen je alles over de rentabiliteit, voordelen en subsidie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
CTA Adviesgesprek Rijssen

Zonnepanelen in Rijssen levertijd

Profiteer deze zomer nog van de zon

De gemiddelde installatietijd in Rijssen ligt op dit moment binnen 6 weken. Tijdens een gratis adviesgesprek informeren onze adviseurs je direct over een verwachte levertijd. Zo profiteer jij deze zomer nog van zelf opgewekte zonne-energie. 

Advies aanvragen
CTA Subsidies aanvragen Amersfoort

Subsidiemogelijkheden voor zonnepanelen

Door de Energiebespaarlening van de provincie Overijssel is het investeren in zonnepanelen in Rijssen aantrekkelijk.

Meer informatie
Advies aan huis

Een adviesgesprek bij jou thuis in Rijssen

Onze adviseur komt graag langs om samen te kijken naar de beste mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak.

Adviesgesprek aanvragen
Header Zonnepanelen Magazine 2019

Zonnepanelen monteren in één dag

Na akkoord maken we een persoonlijk installatieplan. Het installeren zelf doen we al in één dag.

Meer over installatie
Header Zonnepanelen in Oldenzaal

Gratis btw-teruggave service

Je kunt gebruik maken van onze btw-teruggave service. Gratis. Je hoeft zelf dan niets te doen, want wij regelen alles!

Meer informatie
CTA Adviesgesprek Rijssen

Zonnepanelen kopen in Rijssen

Adviesgesprek aanvragen

Wij vertellen waar je op moet letten als je zonnepanelen gaat kopen in Rijssen. Tijdens een gratis adviesgesprek geven we je inzicht in de te verwachten kosten en het rendement. Daarna sturen we je een offerte op maat. Na akkoord komt er een installateur bij je langs voor het maken van een persoonlijk installatieplan. Vervolgens plaatsen en installeren we de zonnepanelen binnen één dag. Je kunt dan direct zonne-energie opwekken.

Adviesgesprek aanvragen
CTA zonnepanelen Veenendaal

Zonnepanelen en subsidie in Rijssen

Nationaal warmtefonds

Op dit moment is het in de gemeente Rijssen-Holten niet mogelijk om subsidie aan te vragen voor zonnepanelen. Wel kun je een beroep doen op het Nationaal warmtefonds. Zo kun je tegen gunstige voorwaarden een lening afsluiten om energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen aan je huis te financieren.

Meer informatie
CTA installatie binnen een dag

Zonnepanelen installeren in Rijssen

Installatie binnen één dag

Zonnepanelen kunnen wij op vrijwel ieder daktype plaatsen. Wij gaan kijken naar een passende oplossing voor jouw type dak. We stellen een installatie samen die past bij jouw dak én verbruik voor een optimaal rendement. Zodra we het plan gereed hebben, worden jouw zonnepanelen binnen één dag geplaatst en geïnstalleerd door een erkend zonnepanelen installateur. Wij regelen alles voor je, maar je moet wel thuis zijn tijdens de installatie.

Adviesgesprek aanvragen

Veel gestelde vragen over zonnepanelen in Rijssen

Wat is een terugleververgoeding?

Wanneer je met jouw zonnepanelen méér groene stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dit terug aan het elektriciteitsnet. Er wordt op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt verbruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt teruggeleverd. Voor de teveel opgewekte stroom die je teruglevert aan het net ontvang je een terugleververgoeding.


Meer informatie
Hoe werkt de salderingsregeling?

Salderen is het verrekenen van je opgewekte stroom met de verbruikte stroom. Wek je meer op dan dat je verbruikt, dan houd je eigenlijk nog stroom over. Deze stroom lever je terug aan het net. Dat noemen we stroom terugleveren. Voor deze teveel opgewekte stroom ontvang je aan het einde van een contractjaar een netto terugleververgoeding per kWh.


Meer informatie over de salderingsregeling
Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De mogelijkheden en opbrengst zijn afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een gratis adviesgesprek stellen onze adviseurs vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Wij berekenen op afstand precies wat de prestaties van jouw installatie zijn en geven je een advies op basis van kennis en expertise. Doe de gratis dak-check op onze website en vul je gegevens in, dan nemen onze specialisten contact met je op voor een gratis adviesgesprek.


Doe de dakcheck
Kost het produceren van zonnepanelen meer energie dan de besparing?

Nee. De energie die nodig is om een zonnepaneel te produceren en de bijkomende CO2 uitstoot (de energetische terugverdientijd) wordt tussen 1 en 2 jaar geschat. Onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee.


Wat is de levertijd van jullie zonnepanelen?

Doordat wij werken met een landelijk dekkend installatienetwerk en een eigen voorraad zonnepanelen kunnen we in de regel snel een installatie inplannen. Wel is dit afhankelijk per regio. Onze energieadviseurs informeren je graag over de levertijden. 


Hoe worden mijn zonnepanelen geïnstalleerd en door wie?

Pure Energie werkt met een landelijk dekkend netwerk van erkende installateurs die uitsluitend volgens onze kwaliteitsnormen de zonnepanelen plaatsen. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatieve installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We doen altijd vooraf een schouw om er zeker van te zijn dat de installatie zoals jij deze wenst ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. De installatie zelf kan over het algemeen binnen 1 dag geïnstalleerd worden.


Het laatste nieuws over zonne-energie