• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Header Zonnepanelen in Nieuwegein

Zonnepanelen in Zwolle

Wij zijn energiemakers

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Zwolle

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Zwolle

Zonnepanelen kopen in Zwolle: subsidie, installatie en meer

Zonnepanelen in Zwolle plaatsen is een goed idee. Met zonnepanelen kun je namelijk zelf duurzame energie opwekken en daarmee flink besparen op je energierekening. Daarnaast help je ook nog eens mee aan een duurzame leefomgeving.

Het hebben van zonnepanelen brengt dus veel voordelen met zich mee. Wel is het handig om je van te voren goed te laten informeren over zonnepanelen. Alles wat je moet weten over zonnepanelen in Zwolle vind je hier.

Pure Energie Zonnepanelen Dak Huis

Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen in Zwolle?

Het is handig om te weten of jouw dak in Zwolle geschikt is voor zonnepanelen. De hellingshoek van je dak is bijvoorbeeld belangrijk om te weten. Daarnaast moet je ook weten welk deel van het dak de meeste zonuren kent. Schaduwval van omliggende bomen kunnen hier een belangrijke rol bij spelen. Wil je zeker weten dat de installatie van zonnepanelen in Zwolle op jouw dak goed is ingericht? Bekijk dan of jouw daktype geschikt is of vraag een adviesgesprek aan.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Montage binnen één dag

Ontdek wat we voor je doen nadat je een adviesgesprek hebt aangevraagd.

Adviesgesprek aan huis

Wij komen bij je langs voor een gratis adviesgesprek en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Offerte op maat

Je ontvangt van ons een offerte op maat. Deze is geheel vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast.

Persoonlijk installatieplan

Als de offerte akkoord is, komen we langs om een installatieplan te maken. Je hoeft zelf niets te doen.

Zonnepanelen installeren

Binnen één dag plaatsen wij de zonnepanelen op je dak. Daarna kun je meteen beginnen met besparen.

CTA zonnepanelen Veenendaal

Subsidie voor zonnepanelen in Zwolle

Helaas is het niet mogelijk om subsidie voor zonnepanelen te krijgen in Zwolle. Zowel de landelijke als lokale overheid vindt dat een investering in zonnepanelen al interessant genoeg is door de terugverdientijd. Verder kun je een Energiebespaarlening aanvragen. Dit is een lening waarbij huiseigenaren energiebesparende maatregelen kunnen bekostigen.

Meer lezen over de Energiebespaarlening
CTA Man op dak uit raam

Optimaal rendement met zonnepanelen in Zwolle

Dankzij een gemiddeld aantal zonuren van 1.110 per jaar, kun je met zonnepanelen in Zwolle een optimaal rendement behalen. Dat betekent ook dat je de investering in zonnepanelen gemakkelijk terugverdient. De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen in Zwolle is ongeveer 6 tot 9 jaar. Aangezien de levensduur van zonnepanelen oploopt tot wel meer dan 25 jaar, betekent dit dat je nog ruim 15 jaar lang kunt profiteren van gratis groene stroom. Zo kun je flink besparen op je energierekening.

Ja, ik wil graag groene stroom
CTA PEM tijdelijk niet te bestellen

Heel Zwolle aan de zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen in Zwolle wordt door de gemeente volop gestimuleerd. De overheid wil namelijk dat Nederland in 2050 volledig energieneutraal is. Door zelf zoveel mogelijk groene stroom op te wekken en tegelijkertijd het totale energieverbruik te verlagen,  is Zwolle op de goede weg. Dankzij de vele zonneparken verdiende de stad in 2016 al de Solar City Award. Maar er liggen nog veel kansen. Inwoners van de gemeente Zwolle kunnen hun steentje bijdragen door zelf energie op te wekken met zonnepanelen. 

CTA Zonnepanelen tillen

Zonnepanelen installateur in Zwolle

Overweeg jij zonnepanelen in Zwolle te plaatsen? Kies voor Pure Energie en profiteer van de beste service. Vraag een gratis adviesgesprek aan en kom alles te weten. Van het eerste advies tot aan het bezoek van de zonnepanelen installateur in Zwolle.

Adviesgesprek aanvragen

Snel geregeld

Zonnepanelen op jouw dak in 5 stappen. Ontdek wat we voor je doen nadat je een adviesgesprek hebt aangevraagd.

1
eb200507 de lutte212 edit

Adviesgesprek

Na jouw aanvraag krijg je een bevestigingsmail. Dit is het bewijs dat jouw aanvraag goed is binnengekomen. We bellen op een door jou gekozen moment om de mogelijkheden met je te bespreken. Op deze manier kunnen we tot een maatwerkofferte komen. Ons advies is gratis en vrijblijvend.

Offerte aanvragen
2
eb200507 de lutte220 edit

Offerte bespreken

Onze aanbieding is geheel vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast. Nadat we de offerte hebben verstuurd geven we jou de tijd om na te denken over onze aanbieding. Daarna nemen we contact op om te kijken of we je nog ergens bij kunnen helpen.

3
eb200507 de lutte313 edit

Schouw

Gefeliciteerd! Als de offerte akkoord is, komen we bij je thuis in Zwolle om een persoonlijk installatieplan te maken. Je hoeft zelf niets te doen.

4
eb200507 de lutte380

Installatie

Vervolgens plaatsen wij binnen één dag de zonnepanelen op je dak in Zwolle. Met het persoonlijk installatieplan kan de zonnepanelen installateur in één dag de installatie plaatsen. Je kunt daarna direct genieten van je eigen groene stroom.

5
eb200507 de lutte385

Monitoring & services

Als je ook energieklant bent, profiteer je automatisch van ons monitoring en services pakket bij de aanschaf van zonnepanelen. Benieuwd wat jouw zonnepanelen in Zwolle opleveren? Dat kun je elk moment van de dag bekijken via een app.

A-kwaliteit zonnepanelen in Zwolle

Wij werken uitsluitend met A-merken. Jij krijgt zo de beste zonnepanelen en daardoor het beste resultaat. Samen met jou stellen we een installatie samen die past bij jouw verbruik.

longi logo oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
1080x1080
LONGi Solar
Sharp logo oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
SHARP
Jinko Logo Oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
Jinko Solar
Trinasolar logo oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
Trina solar
TSC logo oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
TSC
LG logo oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
LG
PhonoSolar logo oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
Phono Solar
Suntech tegel
A-kwaliteit zonnepanelen
Suntech
longi logo oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
1080x1080
LONGi Solar
Sharp logo oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
SHARP
Jinko Logo Oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
Jinko Solar
Trinasolar logo oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
Trina solar
TSC logo oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
TSC
LG logo oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
LG
PhonoSolar logo oranje
A-kwaliteit zonnepanelen
Phono Solar
Suntech tegel
A-kwaliteit zonnepanelen
Suntech
author image
author image

Adviesgesprek zonnepanelen in Zwolle

Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur
Vul je gegevens in
Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur

Veel gestelde vragen over zonnepanelen in Zwolle

Wat is een terugleververgoeding?

Wanneer je met jouw zonnepanelen méér groene stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dit terug aan het elektriciteitsnet. Er wordt op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt verbruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt teruggeleverd. Voor de teveel opgewekte stroom die je teruglevert aan het net ontvang je een terugleververgoeding.


Meer informatie
Hoe werkt de salderingsregeling?

Salderen is nog mogelijk tot 2031. Bij de huidige salderingsregeling wordt de opgewekte energie uit zonnepanelen en het energieverbruik op jaarbasis met elkaar verrekend. Er wordt dan op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt gebruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt geleverd. Vanaf 1 januari 2025 wordt de huidige salderingsregeling langzaam afgebouwd. Benieuwd wat de nieuwe salderingsregeling precies inhoudt?


Meer informatie over de nieuwe salderingsregeling
Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De mogelijkheden en opbrengst zijn afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een gratis adviesgesprek stellen onze adviseurs vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Wij berekenen op afstand precies wat de prestaties van jouw installatie zijn en geven je een advies op basis van kennis en expertise. Doe de gratis dak-check op onze website en vul je gegevens in, dan nemen onze specialisten contact met je op voor een gratis adviesgesprek.


Doe de dakcheck
Kost het produceren van zonnepanelen meer energie dan de besparing?

Nee. De energie die nodig is om een zonnepaneel te produceren en de bijkomende CO2 uitstoot (de energetische terugverdientijd) wordt tussen 1 en 2 jaar geschat. Onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee.


Wat is de levertijd van jullie zonnepanelen?

Doordat wij werken met een landelijk dekkend installatienetwerk en een eigen voorraad zonnepanelen kunnen we in de regel snel een installatie inplannen. Wel is dit afhankelijk per regio. Onze energieadviseurs informeren je graag over de levertijden. 


Hoe worden mijn zonnepanelen geïnstalleerd en door wie?

Pure Energie werkt met een landelijk dekkend netwerk van erkende installateurs die uitsluitend volgens onze kwaliteitsnormen de zonnepanelen plaatsen. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatieve installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We doen altijd vooraf een schouw om er zeker van te zijn dat de installatie zoals jij deze wenst ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. De installatie zelf kan over het algemeen binnen 1 dag geïnstalleerd worden.