• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Header Zonnepanelen in Nieuwegein

Zonnepanelen in Nieuwegein

Wij zijn energiemakers

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Nieuwegein

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Nieuwegein

Zonnepanelen in Nieuwegein: subsidie, rentabiliteit en meer

In Nieuwegein zie je steeds meer zonnepanelen op de daken. Het is een mooie ontwikkeling dat steeds meer bewoners van Nieuwegein de stap zetten om te verduurzamen. Door zonnepanelen op het dak van je woning te plaatsen wek je zelf zonne-energie op en op deze manier bespaar je maandelijks op je energiekosten.

Wij stellen graag samen met jouw een installatie samen die past bij jouw energieverbruik. Op deze manier blijft zelf zonne-energie opwekken financieel aantrekkelijk. Plan een adviesgesprek in en dan komen we graag bij je langs om meer te vertellen over de voordelen, subsidies en installatie.

eb190307 pure enschede waterviolierlaan10k edit

Subsidie zonnepanelen Nieuwegein

In de gemeente Nieuwegein kunnen bewoners gebruik maken van een energiebespaarlening.

Meer informatie
Advies aan huis

Gratis adviesgesprek bij jou thuis

Onze adviseur komt graag langs om samen te kijken naar de beste mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak.

Adviesgesprek aanvragen
eb200507 de lutte385 edit

Zonnepanelen monteren in één dag

Na akkoord maken we een persoonlijk installatieplan. Het installeren zelf doen we al in één dag.

Bekijk zonnepanelen
CTA zonnepanelen Veenendaal

Zonnepanelen kopen in Nieuwegein

Stel zelf je pakket samen

Nieuwegein is duurzaam bezig! Al meer dan 2.000 daken van bewoners zijn voorzien van zonnepanelen. Benieuwd hoeveel panelen jij nodig hebt voor een optimaal rendement? Doe de dakcheck en ontdek hoeveel zonne-energie jij kunt opwekken met eigen zonnepanelen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het is ook nog eens goed voor je portemonnee. Onze adviseur komt graag langs voor een adviesgesprek aan huis. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen

Mogelijke subsidies in Nieuwegein

De gemeente Nieuwegein heeft als doel om steeds meer duurzame energie op te wekken. Daarom proberen ze het verduurzamen van een woning of bedrijfspand voor zoveel mogelijk bewoners mogelijk te maken. Bewoners van Nieuwegein kunnen terecht bij het Nationaal Warmtefonds. Zo kunnen bewoners tegen een gunstige rente een lening afsluiten om energiebesparende maatregelen te financieren. Bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen. Dit is handig voor als je wel je huis wilt verduurzamen, maar op dat moment niet de financiële middelen er voor hebt.

CTA Subsidie Veenendaal

Installatie binnen één dag

Ontdek wat we voor je doen nadat je een adviesgesprek hebt aangevraagd. Wij garanderen dat onze zonnepanelen professioneel worden geplaatst door een gecertificeerde installateur.

Adviesgesprek aan huis

Wij komen bij je langs voor een gratis adviesgesprek en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Offerte op maat

Je ontvangt van ons een offerte op maat. We geven jou de tijd om rustig na te denken over onze aanbieding.

Persoonlijk installatieplan

Als de offerte akkoord is, komen we langs om een installatieplan te maken. Je hoeft zelf niets te doen.

Zonnepanelen installeren

Binnen één dag plaatsen wij de zonnepanelen op je dak. Daarna kun je meteen beginnen met besparen.

Gratis adviesgesprek zonnepanelen

Medewerkers Danny vierkant

Danny Sijm

Adviseur Zonnepanelen
Vul je gegevens in
Medewerkers Danny vierkant

Danny Sijm

Adviseur Zonnepanelen

Veel gestelde vragen over zonnepanelen in Nieuwegein

Wat is een terugleververgoeding?

Wanneer je met jouw zonnepanelen méér groene stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dit terug aan het elektriciteitsnet. Er wordt op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt verbruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt teruggeleverd. Voor de teveel opgewekte stroom die je teruglevert aan het net ontvang je een terugleververgoeding.


Meer informatie
Hoe werkt de salderingsregeling?

Salderen is nog mogelijk tot 2031. Bij de huidige salderingsregeling wordt de opgewekte energie uit zonnepanelen en het energieverbruik op jaarbasis met elkaar verrekend. Er wordt dan op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt gebruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt geleverd. Vanaf 1 januari 2025 wordt de huidige salderingsregeling langzaam afgebouwd. Benieuwd wat de nieuwe salderingsregeling precies inhoudt?


Meer informatie over de nieuwe salderingsregeling
Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De mogelijkheden en opbrengst zijn afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een gratis adviesgesprek stellen onze adviseurs vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Wij berekenen op afstand precies wat de prestaties van jouw installatie zijn en geven je een advies op basis van kennis en expertise. Doe de gratis dak-check op onze website en vul je gegevens in, dan nemen onze specialisten contact met je op voor een gratis adviesgesprek.


Doe de dakcheck
Kost het produceren van zonnepanelen meer energie dan de besparing?

Nee. De energie die nodig is om een zonnepaneel te produceren en de bijkomende CO2 uitstoot (de energetische terugverdientijd) wordt tussen 1 en 2 jaar geschat. Onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee.


Wat is de levertijd van jullie zonnepanelen?

Doordat wij werken met een landelijk dekkend installatienetwerk en een eigen voorraad zonnepanelen kunnen we in de regel snel een installatie inplannen. Wel is dit afhankelijk per regio. Onze energieadviseurs informeren je graag over de levertijden. 


Hoe worden mijn zonnepanelen geïnstalleerd en door wie?

Pure Energie werkt met een landelijk dekkend netwerk van erkende installateurs die uitsluitend volgens onze kwaliteitsnormen de zonnepanelen plaatsen. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatieve installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We doen altijd vooraf een schouw om er zeker van te zijn dat de installatie zoals jij deze wenst ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. De installatie zelf kan over het algemeen binnen 1 dag geïnstalleerd worden.