• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Header Veenendaal Pure Energie

Zonnepanelen in Veenendaal

Wij zijn energiemakers

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Veenendaal

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Veenendaal

Zonnepanelen kopen in Veenendaal: waar moet ik op letten?

Veenendaal telt jaarlijks 1.200 zonuren en daarom zijn zonnepanelen een rendabele investering. Zonnepanelen zijn een goede manier om zelf zonne-energie op te wekken en de voordelen zijn eindeloos. Met zonnepanelen zet je een grote stap richting het verduurzamen van jouw woning.
Bovendien hebben zonnepanelen invloed op de waarde van je woning en bespaar je met zonnepanelen maandelijks op je energierekening. Wil jij advies over het plaatsen van zonnepanelen in Veenendaal? Onze adviseurs vertellen je alles over de installatie, subsidies en terugverdientijd.
Header Zonnepanelen in Oldenzaal

Subsidiemogelijkheden in Veenendaal

Met de energiebespaarlening is het voor bewoners van Veenendaal aantrekkelijk om te investeren in zonnepanelen.

Meer informatie
Advies aan huis

Gratis adviesgesprek bij jou thuis

Onze adviseur bekijkt graag samen met jou naar de beste mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak.

Adviesgesprek aanvragen
Header Zonnepanelen Magazine 2019 edit

Zonnepanelen monteren in één dag

Na akkoord maken we een persoonlijk installatieplan. Het installeren zelf doen we al in één dag.

Meer informatie
CTA zonnepanelen Veenendaal

De terugverdientijd van zonnepanelen

Samen Veenendaal verduurzamen

De terugverdientijd van zonnepanelen is afhankelijk van verschillende factoren; het type zonnepanelen, de hoeveelheid zonlicht en de hellinghoek. Het is dus lastig om de exacte terugverdientijd vast te stellen, maar er kan wel een schatting van worden gemaakt. In de regel geldt dat zonnepanelen in ongeveer 6 a 7 jaar zijn terugverdiend. Dit klinkt lang. Maar als je bedenkt dat zonnepanelen ongeveer 25 jaar rendabel zijn, is het juist kort.

Adviesgesprek aanvragen

Subsidiemogelijkheden voor zonnepanelen in Veenendaal

Het Nationaal Warmtefonds

Het is helaas niet meer mogelijk om subsidie voor zonnepanelen te krijgen in Veenendaal. Wel kunnen bewoners van de gemeente Veenendaal terecht bij het Nationaal Warmtefonds. Dit is een lening die je kunt afsluiten tegen een zeer lage rente om energiebesparende maatregelen te financieren. Deze lening kun je aanvragen bij de gemeente Veenendaal.

CTA Subsidie Veenendaal
eb200507 de lutte337

Gratis advies aan huis

Adviesgesprek aanvragen

Wil jij zonnepanelen kopen in Veenendaal? Plan dan een adviesgesprek in. Onze adviseurs komen bij je thuis voor een gratis adviesgesprek. Gewoon aan de keukentafel. Samen met jou kijken we naar wat de beste mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op jouw dak. 

Adviesgesprek aanvragen
CTA Zonnepanelen monteren binnen 1 dag

Zonnepanelen installeren in Veenendaal

Goede istallatie binnen 1 dag

Wil jij je zonnepanelen in Veenendaal laten installeren? Laat je goed informeren. Het is namelijk belangrijk om ook naar de garantie, kwalificaties en kosten te kijken. Onze adviseurs helpen je graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan en dan regelen wij de rest. Het installeren van de zonnepanelen kan vaak al binnen één werkdag. Wij garanderen dat onze zonnepanelen professioneel worden geplaatst door een gecertificeerde installateur.

Veel gestelde vragen over zonnepanelen in Veenendaal

Wat is een terugleververgoeding?

Wanneer je met jouw zonnepanelen méér groene stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dit terug aan het elektriciteitsnet. Er wordt op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt verbruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt teruggeleverd. Voor de teveel opgewekte stroom die je teruglevert aan het net ontvang je een terugleververgoeding.


Meer informatie
Hoe werkt de salderingsregeling?

Salderen is het verrekenen van je opgewekte stroom met de verbruikte stroom. Wek je meer op dan dat je verbruikt, dan houd je eigenlijk nog stroom over. Deze stroom lever je terug aan het net. Dat noemen we stroom terugleveren. Voor deze teveel opgewekte stroom ontvang je aan het einde van een contractjaar een netto terugleververgoeding per kWh.


Meer informatie over de salderingsregeling
Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De mogelijkheden en opbrengst zijn afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een gratis adviesgesprek stellen onze adviseurs vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Wij berekenen op afstand precies wat de prestaties van jouw installatie zijn en geven je een advies op basis van kennis en expertise. Doe de gratis dak-check op onze website en vul je gegevens in, dan nemen onze specialisten contact met je op voor een gratis adviesgesprek.


Doe de dakcheck
Kost het produceren van zonnepanelen meer energie dan de besparing?

Nee. De energie die nodig is om een zonnepaneel te produceren en de bijkomende CO2 uitstoot (de energetische terugverdientijd) wordt tussen 1 en 2 jaar geschat. Onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee.


Wat is de levertijd van jullie zonnepanelen?

Doordat wij werken met een landelijk dekkend installatienetwerk en een eigen voorraad zonnepanelen kunnen we in de regel snel een installatie inplannen. Wel is dit afhankelijk per regio. Onze energieadviseurs informeren je graag over de levertijden. 


Hoe worden mijn zonnepanelen geïnstalleerd en door wie?

Pure Energie werkt met een landelijk dekkend netwerk van erkende installateurs die uitsluitend volgens onze kwaliteitsnormen de zonnepanelen plaatsen. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatieve installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We doen altijd vooraf een schouw om er zeker van te zijn dat de installatie zoals jij deze wenst ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. De installatie zelf kan over het algemeen binnen 1 dag geïnstalleerd worden.