• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
CTA Man op dak uit raam

Zonnepanelen Den Haag

Word ook energiemaker

Stel je pakket samen

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Den Haag

Stel je pakket samen

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Den Haag

Zonnepanelen in Den Haag kopen, installeren en monitoren

Woon jij in de gemeente Den Haag en zit jij er aan te denken om zonnepanelen te kopen? Waarschijnlijk kun jij jaarlijks veel besparen op je energierekening. Den Haag kent namelijk veel zonuren. Het kopen van zonnepanelen is natuurlijk een investering en daarom is het belangrijk dat jij je goed laat informeren door onze specialisten.

Je kunt bij ons gratis een adviesgesprek aanvragen en dan sturen wij je vervolgens een advies op maat. Daarna ontvang je een aabod wat past bij jouw situatie en verbruik. Op deze manier kun jij namelijk maximaal profiteren van de zon. Nadat wij de zonnepanelen hebben geplaatst, kun jij direct beginnen met besparen.

De voordelen van zonnepanelen

Bespaar op je energierekening

Met eigen zonnepanelen kun je maandelijks flink besparen op je energierekening. We rekenen het graag voor je uit.

Duurzaam energie opwekken

Bij het opwekken van zonne-energie komt geen CO2 vrij en is dus niet schadelijk voor het milieu. Lekker duurzaam dus.

Gratis adviesgesprek bij jou thuis

Onze adviseur komt graag langs om samen te kijken naar de beste mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak.

CTA Tarieven

Subsidie en zonnepanelen in Den Haag

21% btw-voordeel

De bewoners van de gemeente Den Haag hebben geen recht op subsidies voor zonnepanelen. Wel bestaan er verschillende leningen die je kan aanvragen. Denk bijvoorbeeld aan het Nationaal Warmtefonds. Dit is een regeling waarbij je tegen een gunstige rente een lening kunt afsluiten voor energiebesparende maatregelen. Wil je meer weten over eventuele leningen waar jij gebruik van kunt maken? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en onze specialisten komen graag thuis bij je langs. 

Adviesgesprek aanvragen
Advies aan huis

Zonnepanelen installeren in Den Haag

Installatie binnen één dag

Nadat jij de persoonlijke offerte goedgekeurd hebt, maken we een installatieplan voor je klaar. Vervolgens komen we weer bij je thuis om de zonnepanelen in Den Haag te installeren. Dit kunnen wij al in één dag voor je realiseren zodat jij erg snel kan profiteren van je opgewekte groene energie. Aan de slag? Vraag dan een adviesgesprek aan met onze specialisten. 

Adviesgesprek aanvragen

Gratis zonnepanelen adviesgesprek

Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur
Vul je gegevens in
Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Den Haag

Wat is een terugleververgoeding?

Wanneer je met jouw zonnepanelen méér groene stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dit terug aan het elektriciteitsnet. Er wordt op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt verbruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt teruggeleverd. Voor de teveel opgewekte stroom die je teruglevert aan het net ontvang je een terugleververgoeding.


Meer informatie
Hoe werkt de salderingsregeling?

Salderen is nog mogelijk tot 2031. Bij de huidige salderingsregeling wordt de opgewekte energie uit zonnepanelen en het energieverbruik op jaarbasis met elkaar verrekend. Er wordt dan op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt gebruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt geleverd. Vanaf 1 januari 2025 wordt de huidige salderingsregeling langzaam afgebouwd. Benieuwd wat de nieuwe salderingsregeling precies inhoudt?


Meer informatie over de nieuwe salderingsregeling
Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De mogelijkheden en opbrengst zijn afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een gratis adviesgesprek stellen onze adviseurs vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Wij berekenen op afstand precies wat de prestaties van jouw installatie zijn en geven je een advies op basis van kennis en expertise. Doe de gratis dak-check op onze website en vul je gegevens in, dan nemen onze specialisten contact met je op voor een gratis adviesgesprek.


Doe de dakcheck
Kost het produceren van zonnepanelen meer energie dan de besparing?

Nee. De energie die nodig is om een zonnepaneel te produceren en de bijkomende CO2 uitstoot (de energetische terugverdientijd) wordt tussen 1 en 2 jaar geschat. Onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee.


Wat is de levertijd van jullie zonnepanelen?

Doordat wij werken met een landelijk dekkend installatienetwerk en een eigen voorraad zonnepanelen kunnen we in de regel snel een installatie inplannen. Wel is dit afhankelijk per regio. Onze energieadviseurs informeren je graag over de levertijden. 


Hoe worden mijn zonnepanelen geïnstalleerd en door wie?

Pure Energie werkt met een landelijk dekkend netwerk van erkende installateurs die uitsluitend volgens onze kwaliteitsnormen de zonnepanelen plaatsen. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatieve installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We doen altijd vooraf een schouw om er zeker van te zijn dat de installatie zoals jij deze wenst ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. De installatie zelf kan over het algemeen binnen 1 dag geïnstalleerd worden.