• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Header Zonnepanelen op schuin dak

Zonnepanelen Gouda

Word ook energiemaker

Stel je pakket samen

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Gouda

Stel je pakket samen

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Gouda

Zonnepanelen in Gouda kopen, installeren en monitoren

Woon jij in de gemeente Gouda en wil jij graag zonnepanelen kopen? Grote kans dat jij met zonnepanelen geld gaat besparen op je energierekening. Hiernaast ben je ook nog eens duurzaam bezig. Het is wel belangrijk dat jij je goed laat informeren door onze adviseurs. Het aanschaffen van zonnepanelen blijft een investering.

Vraag online een gratis adviesgesprek aan en ontvang vervolgens een advies op maat. Daarna ontvang je een aanbod van ons dat past bij jouw verbruik en situatie. Nadat de zonnepanelen geplaatst zijn, kun jij direct genieten van jouw zelf opgewekte groene stroom en beginnen met besparen op je energierekening.

De voordelen van zonnepanelen

Bespaar op je energierekening

Met eigen zonnepanelen kun je maandelijks flink besparen op je energierekening. We rekenen het graag voor je uit.

Duurzaam energie opwekken

Bij het opwekken van zonne-energie komt geen CO2 vrij en is dus niet schadelijk voor het milieu. Lekker duurzaam dus.

Gratis adviesgesprek bij jou thuis

Onze adviseur komt graag langs om samen te kijken naar de beste mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak.

CTA installatie binnen een dag

Subsidie en zonnepanelen in Gouda

Energiebespaarlening

Bewoners van de gemeente Gouda kunnen geen subsidie voor zonnepanelen aanvragen. Wel is er een andere regeling bekend in Gouda; het Nationaal Warmtefonds. Hiernaast kunnen er nóg weer andere regelingen voor jouw woning gelden. Wil je exact weten op welke regelingen jij recht hebt? Vraag dan onze adviseurs die je alles vertellen over welke regelingen voor zonnepanelen ze hanteren in Gouda. 

Adviesgesprek aanvragen
CTA Man op dak uit raam

Zonnepanelen installeren in Gouda

Installatie binnen één dag

Wij sturen je een persoonlijke offerte. Na goedkeuring maken we vervolgens een persoonlijk installatieplan. Als alles in orde is, komen we nog één keer terug om de zonnepanelen te installeren in Gouda. Het monteren en installeren doen we al in één dag. Zo kun jij zo snel mogelijk profiteren van je zelf opgewekte groene energie. 

Veelgestelde vragen zonnepanelen

Gratis zonnepanelen adviesgesprek

Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur
Vul je gegevens in
Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Gouda

Wat is een terugleververgoeding?

Wanneer je met jouw zonnepanelen méér groene stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dit terug aan het elektriciteitsnet. Er wordt op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt verbruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt teruggeleverd. Voor de teveel opgewekte stroom die je teruglevert aan het net ontvang je een terugleververgoeding.


Meer informatie
Hoe werkt de salderingsregeling?

Salderen is nog mogelijk tot 2031. Bij de huidige salderingsregeling wordt de opgewekte energie uit zonnepanelen en het energieverbruik op jaarbasis met elkaar verrekend. Er wordt dan op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt gebruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt geleverd. Vanaf 1 januari 2025 wordt de huidige salderingsregeling langzaam afgebouwd. Benieuwd wat de nieuwe salderingsregeling precies inhoudt?


Meer informatie over de nieuwe salderingsregeling
Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De mogelijkheden en opbrengst zijn afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een gratis adviesgesprek stellen onze adviseurs vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Wij berekenen op afstand precies wat de prestaties van jouw installatie zijn en geven je een advies op basis van kennis en expertise. Doe de gratis dak-check op onze website en vul je gegevens in, dan nemen onze specialisten contact met je op voor een gratis adviesgesprek.


Doe de dakcheck
Kost het produceren van zonnepanelen meer energie dan de besparing?

Nee. De energie die nodig is om een zonnepaneel te produceren en de bijkomende CO2 uitstoot (de energetische terugverdientijd) wordt tussen 1 en 2 jaar geschat. Onze zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee.


Wat is de levertijd van jullie zonnepanelen?

Doordat wij werken met een landelijk dekkend installatienetwerk en een eigen voorraad zonnepanelen kunnen we in de regel snel een installatie inplannen. Wel is dit afhankelijk per regio. Onze energieadviseurs informeren je graag over de levertijden. 


Hoe worden mijn zonnepanelen geïnstalleerd en door wie?

Pure Energie werkt met een landelijk dekkend netwerk van erkende installateurs die uitsluitend volgens onze kwaliteitsnormen de zonnepanelen plaatsen. Hiermee ben je verzekerd van een kwalitatieve installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. We doen altijd vooraf een schouw om er zeker van te zijn dat de installatie zoals jij deze wenst ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. De installatie zelf kan over het algemeen binnen 1 dag geïnstalleerd worden.