• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Header Zonnepanelen in Oldenzaal

Zonnepanelen in Vlaardingen

Wij zijn energiemakers

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Vlaardingen

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Vlaardingen

Zonnepanelen in Vlaardingen: subsidie, rentabiliteit en meer

Zit jij ook te denken om zonnepanelen te kopen in Vlaardingen? Dat is een slimme zet! Veel mensen in de gemeente Vlaardingen hebben namelijk al zonnepanelen. Het hebben van je eigen zonnepanelen, brengt veel voordelen met zich mee.
Zonnepanelen kopen is natuurlijk een grote investering. Daarom is het belangrijk dat jij beschikt over de juiste informatie over zonnepanelen in Vlaardingen. Vraag een gratis adviesgesprek aan en weet waar jij aan toe bent.
Kennisbank wat is energiebelasting

Subsidie zonnepanelen in Vlaardingen

Met de Energiebespaarlening kunnen de bewoners van de gemeente Vlaardingen zonnepanelen financieren.

Energiebespaarlening
Advies aan huis

Gratis adviesgesprek bij jou thuis in Vlaardingen

Onze adviseur komt graag thuis bij je langs om te kijken naar de beste mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak.

Gratis adviesgesprek
CTA Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen monteren in één dag

Als jij akkoord bent met de offerte van jouw zonnepanelen, installeren wij de zonnepanelen al in één dag.

Bekijk stappenplan
CTA zonnepanelen Veenendaal

Zonnepanelen kopen in Vlaardingen

Doe de dakcheck

Zonnepanelen kopen in Vlaardingen is op dit moment erg populair. Dit heeft natuurlijk te maken met de vele voordelen die het hebben van zonnepanelen kent. Wel is het goed om te kijken wat de beste plek op je dak is voor zonnepanelen. Daarom voorzien wij je graag van de juiste informatie tijdens een adviesgesprek. Zo weet je ook meteen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt voor een optimaal rendement. 

Adviesgesprek aanvragen

De voordelen van zonnepanelen

Duurzame energie

Je wekt je eigen groene stroom op en het verlaagt de CO2-uitstoot van je woning.

Geld besparen

Met 10 zonnepanelen bespaar je al snel € 600 euro per jaar op je energierekening.

Waardeverhoging

Met zonnepanelen verbeter je het energielabel van je huis, waardoor deze meer waard wordt.
CTA Man op dak uit raam

Subsidie in Vlaardingen

De mogelijkheden

In Vlaardingen kennen ze geen subsidies meer voor zonnepanelen. Wel zijn er andere mogelijkheden om je zonnepanelen te financieren. Zo is er bijvoorbeeld het Nationaal Warmtefonds. Het is goed om te weten welke regelingen voor jou gelden. Op deze manier kun jij wellicht makkelijker je zonnepanelen financieren. Neem voor de juiste informatie over deze mogelijkheden, contact met ons op. 

Neem contact op
eb200507 de lutte212

Adviesgesprek

Stap 1:

Nadat jij je zonnepanelen hebt aangevraagd, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Hierdoor weet jij dat jouw aanvraag goed is ontvangen. Je hebt een tijd aangegeven wanneer je het liefst gebeld wordt. Als wij je aanvraag hebben bekeken, bellen we op het aangegeven tijdstip. Op deze manier maken wij een offerte wat gericht is op jouw aanvraag. Ons advies is geheel gratis.

eb200507 de lutte220 edit

Offerte bespreken

Stap 2:

Tijdens stap 2 zit je nog steeds nergens aan vast. Nadat wij je een offerte hebben gestuurd, geven wij je eerst de ruimte om rustig na te denken over onze aanbieding. Na een tijdje nemen we weer contact met je op om te kijken of we je nog ergens mee kunnen helpen.

eb200507 de lutte307

Schouw

Stap 3:

In stap 3 kunnen we je feliciteren. Je hebt de offerte geaccepteerd en nu komen we bij je langs op een persoonlijk installatieplan te maken. Je hoeft in deze fase zelf niets te doen. Wij zorgen er met onze kennis voor dat we een installatieplan maken wat perfect is voor jouw huis.

Navigatiestructuur Thuis Zonnepanelen PureEnergie

Installatie

Stap 4:

Wanneer jij je persoonlijke installatieplan hebt goed gekeurd, zijn we belandt bij stap 4. In stap 4 vindt de installatie van je zonnepanelen plaats. Het plaatsen van je zonnepanelen doen wij al in één dag. Het enige wat jij die dag hoeft te doen, is zorgen dat je thuis bent. Na de installatie kan je al direct genieten van je eigen groene stroom.

eb200507 de lutte385 edit

Monitoring & Services

Stap 5:

Als je ook een energiecontract hebt bij ons, profiteer je automatisch van onze monitoring en services pakket bij de aanschaf van je zonnepanelen. Doordat wij je systeem doorlopend monitoren, zorgen we voor zo mijn mogelijk redementsverlies. Zorgeloos genieten noemen we dat bij Pure Energie.

1
2
3
4
5

Krijg hier antwoord op je vragen over zonnepanelen

Hoe werken zonnepanelen?

In een zonnepaneel zijn meerdere zonnecellen verwerkt die zijn gemaakt van silicium. Wanneer er zonlicht op deze zonnecellen valt, wordt daarmee elektrische spanning opgewekt. Deze elektrische spanning is gelijkstroom. Om deze gelijkstroom nuttig te maken voor jouw huis zet een omvormer gelijkstroom om in wisselstroom. Dat is de stroom die uiteindelijk uit jouw stopcontact komt. Op dagen met veel licht, zoals in de lente en de zomer, wekken zonnepanelen meer stroom op dan dagen met weinig licht, zoals in de winter. Maar dat betekent niet dat zonnepanelen in de winter – bijvoorbeeld op dagen wanneer het bewolkt is – geen stroom opwekken. In de lente wekken zonnepanelen vaak de meeste stroom op. Dit komt omdat er in de lente vaak veel licht is en de temperatuur relatief laag. Veel warmte is namelijk niet gunstig voor het opwekvermogen van de zonnepanelen en de omvormer. Als zonnepanelen (te) warm worden wekken ze dus minder elektriciteit op.


Wat is een terugleververgoeding?

Wanneer je met jouw zonnepanelen méér groene stroom opwekt dan je verbruikt, dan lever je dit terug aan het elektriciteitsnet. Er wordt op jaarbasis gekeken naar hoeveel energie van het elektriciteitsnet je hebt verbruikt en hoeveel je aan het elektriciteitsnet hebt teruggeleverd. Voor de teveel opgewekte stroom die je teruglevert aan het net ontvang je een terugleververgoeding.


Meer informatie
Hoe werkt de salderingsregeling?

Salderen is het verrekenen van je opgewekte stroom met de verbruikte stroom. Wek je meer op dan dat je verbruikt, dan houd je eigenlijk nog stroom over. Deze stroom lever je terug aan het net. Dat noemen we stroom terugleveren. Voor deze teveel opgewekte stroom ontvang je aan het einde van een contractjaar een netto terugleververgoeding per kWh.


Meer informatie over de salderingsregeling
Is mijn huis geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. De mogelijkheden en opbrengst zijn afhankelijk van verschillende factoren. Tijdens een gratis adviesgesprek stellen onze adviseurs vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Wij berekenen op afstand precies wat de prestaties van jouw installatie zijn en geven je een advies op basis van kennis en expertise. Doe de gratis zonnepanelen scan en vul je gegevens in, dan nemen onze specialisten contact met je op voor een gratis adviesgesprek.


Doe de zonnepanelen scan
Leveren de zonnepanelen stroom als het bewolkt of koud is?

Ja, zonnepanelen wekken ook stroom op wanneer de zon niet schijnt. Zonnepanelen zetten namelijk - in tegenstelling tot wat veel mensen denken - licht om in elektriciteit en geen warmte. Op een warme dag wordt er vaak meer stroom opgewekt omdat er dan over het algemeen meer licht is dan wanneer het kouder (bewolkt) is. Maar ook op een zonnige winterdag kun je veel stroom opwekken.


Meer informatie
Moet ik mijn installatie aanmelden bij de netbeheerder?

Ja, je moet eerst je zonnepanelen aanmelden. Voordat je stroom kan terugleveren moet je de installatie eerst aanmelden bij de netbeheerder. Deze zorgt ervoor dat het administratief wordt afgehandeld waardoor de teruglevering van jouw zonnepanelen verrekend kan worden door jouw energieleverancier. Via de website energieleveren.nl kun je eenvoudig jouw installatie aanmelden. Jouw netbeheerder controleert daarna of jouw meter geschikt is voor teruglevering. Zo niet, dan wordt deze met spoed kosteloos vervangen.


Installatie aanmelden
Hoe moet ik mijn zonnepanelen schoonmaken?

Als je zonnepanelen vuil zijn en je ziet dat de opbrengst terugloopt, dan is het verstandig om de zonnepanelen schoon te (laten) maken. Het is van belang dat je rekening houdt met enkele voorschriften zodat de zonnepanelen niet beschadigen: Reinig de panelen niet met schoonmaakmiddelen of gewone zeep; gebruik lauw (zacht) kalkvrij water en een zachte spons. Regenwater is ook bruikbaar. Gebruik nooit een schuurspons of hogedrukreiniger.


Meer informatie
Werkt Pure Energie samen met duurzame partners voor het verduurzamen van je huis?

Ga je aan de slag met het verduurzamen van je huis? Goed bezig! Je gaat dan een overeenkomst en samenwerking aan met de installateurs van homeQgo. HomeQgo regelt verder alles: van advies op maat tot installatie. Alle offertes zijn geheel vrijblijvend totdat de installatie staat ingepland. Je zit dus nergens onverwachts aan vast.

Voor alle aanbiedingen en diensten zijn de algemene voorwaarden van homeQgo van toepassing, tenzij anders overeengekomen.


Meer over de samenwerking