• Installatie door gecertificeerde installateurs
  • Altijd een schouw voor installatie
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Header Zonnepanelen in Oldenzaal

Zonnepanelen in Vlaardingen

Wij zijn energiemakers

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Vlaardingen

Vraag een gratis offerte aan

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Installatie door gecertificeerde installateurs Altijd een schouw voor installatie Binnen 5 tot 10 werkdagen een offerte
Gratis adviesgesprek in Vlaardingen

Zonnepanelen in Vlaardingen: subsidie, rentabiliteit en meer

Zit jij ook te denken om zonnepanelen te kopen in Vlaardingen? Dat is een slimme zet! Veel mensen in de gemeente Vlaardingen hebben namelijk al zonnepanelen. Het hebben van je eigen zonnepanelen, brengt veel voordelen met zich mee.

Zonnepanelen kopen is natuurlijk een grote investering. Daarom is het belangrijk dat jij beschikt over de juiste informatie over zonnepanelen in Vlaardingen. Vraag een gratis adviesgesprek aan en weet waar jij aan toe bent.

Kennisbank wat is energiebelasting

Subsidie zonnepanelen in Vlaardingen

Met de Energiebespaarlening kunnen de bewoners van de gemeente Vlaardingen zonnepanelen financieren.

Energiebespaarlening
Advies aan huis

Gratis adviesgesprek bij jou thuis in Vlaardingen

Onze adviseur komt graag thuis bij je langs om te kijken naar de beste mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak.

Gratis adviesgesprek
CTA Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen monteren in één dag

Als jij akkoord bent met de offerte van jouw zonnepanelen, installeren wij de zonnepanelen al in één dag.

Bekijk stappenplan
CTA zonnepanelen Veenendaal

Zonnepanelen kopen in Vlaardingen

Doe de dakcheck

Zonnepanelen kopen in Vlaardingen is op dit moment erg populair. Dit heeft natuurlijk te maken met de vele voordelen die het hebben van zonnepanelen kent. Wel is het goed om te kijken wat de beste plek op je dak is voor zonnepanelen. Daarom voorzien wij je graag van de juiste informatie tijdens een adviesgesprek. Zo weet je ook meteen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt voor een optimaal rendement. 

Adviesgesprek aanvragen

De voordelen van zonnepanelen

Duurzame energie

Je wekt je eigen groene stroom op en het verlaagt de CO2-uitstoot van je woning.

Geld besparen

Met 10 zonnepanelen bespaar je al snel € 600 euro per jaar op je energierekening.

Waardeverhoging

Met zonnepanelen verbeter je het energielabel van je huis, waardoor deze meer waard wordt.

CTA Man op dak uit raam

Subsidie in Vlaardingen

De mogelijkheden

In Vlaardingen kennen ze geen subsidies meer voor zonnepanelen. Wel zijn er andere mogelijkheden om je zonnepanelen te financieren. Zo is er bijvoorbeeld het Nationaal Warmtefonds. Het is goed om te weten welke regelingen voor jou gelden. Op deze manier kun jij wellicht makkelijker je zonnepanelen financieren. Neem voor de juiste informatie over deze mogelijkheden, contact met ons op. 

Neem contact op
eb200507 de lutte212

Adviesgesprek

Stap 1:

Nadat jij je zonnepanelen hebt aangevraagd, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Hierdoor weet jij dat jouw aanvraag goed is ontvangen. Je hebt een tijd aangegeven wanneer je het liefst gebeld wordt. Als wij je aanvraag hebben bekeken, bellen we op het aangegeven tijdstip. Op deze manier maken wij een offerte wat gericht is op jouw aanvraag. Ons advies is geheel gratis.

eb200507 de lutte220 edit

Offerte bespreken

Stap 2:

Tijdens stap 2 zit je nog steeds nergens aan vast. Nadat wij je een offerte hebben gestuurd, geven wij je eerst de ruimte om rustig na te denken over onze aanbieding. Na een tijdje nemen we weer contact met je op om te kijken of we je nog ergens mee kunnen helpen.

eb200507 de lutte307

Schouw

Stap 3:

In stap 3 kunnen we je feliciteren. Je hebt de offerte geaccepteerd en nu komen we bij je langs op een persoonlijk installatieplan te maken. Je hoeft in deze fase zelf niets te doen. Wij zorgen er met onze kennis voor dat we een installatieplan maken wat perfect is voor jouw huis.

Navigatiestructuur Thuis Zonnepanelen PureEnergie

Installatie

Stap 4:

Wanneer jij je persoonlijke installatieplan hebt goed gekeurd, zijn we belandt bij stap 4. In stap 4 vindt de installatie van je zonnepanelen plaats. Het plaatsen van je zonnepanelen doen wij al in één dag. Het enige wat jij die dag hoeft te doen, is zorgen dat je thuis bent. Na de installatie kan je al direct genieten van je eigen groene stroom.

eb200507 de lutte385 edit

Monitoring & Services

Stap 5:

Als je ook een energiecontract hebt bij ons, profiteer je automatisch van onze monitoring en services pakket bij de aanschaf van je zonnepanelen. Doordat wij je systeem doorlopend monitoren, zorgen we voor zo mijn mogelijk redementsverlies. Zorgeloos genieten noemen we dat bij Pure Energie.

1
2
3
4
5

Gratis adviesgesprek Vlaardingen

Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur
Vul je gegevens in
Tom

Tom Wilmink

Duurzaamheid Adviseur

Krijg hier antwoord op je vragen over zonnepanelen

Hoe werken zonnepanelen?

In een zonnepaneel zijn meerdere zonnecellen verwerkt die zijn gemaakt van silicium. Wanneer er zonlicht op deze zonnecellen valt, wordt daarmee elektrische spanning opgewekt. Deze elektrische spanning is gelijkstroom. Om deze gelijkstroom nuttig te maken voor jouw huis zet een omvormer gelijkstroom om in wisselstroom. Dat is de stroom die uiteindelijk uit jouw stopcontact komt. Op dagen met veel licht, zoals in de lente en de zomer, wekken zonnepanelen meer stroom op dan dagen met weinig licht, zoals in de winter. Maar dat betekent niet dat zonnepanelen in de winter – bijvoorbeeld op dagen wanneer het bewolkt is – geen stroom opwekken. In de lente wekken zonnepanelen vaak de meeste stroom op. Dit komt omdat er in de lente vaak veel licht is en de temperatuur relatief laag. Veel warmte is namelijk niet gunstig voor het opwekvermogen van de zonnepanelen en de omvormer. Als zonnepanelen (te) warm worden wekken ze dus minder elektriciteit op.


Meer informatie
Leveren zonnepanelen stroom als de gewone stroom uitvalt?

Nee, wanneer de stroom uitvalt schakelen omvormer(s) uit veiligheidsoverwegingen automatisch uit. Daardoor wordt de gelijkstroom uit jouw zonnepanelen niet meer omgezet in wisselstroom waardoor jij de energie uit jouw zonnepanelen niet kan verbruiken.


Leveren de zonnepanelen stroom als het bewolkt of koud is?

Ja, zonnepanelen wekken ook stroom op wanneer de zon niet schijnt. Zonnepanelen zetten namelijk - in tegenstelling tot wat veel mensen denken - licht om in elektriciteit en geen warmte. Op een warme dag wordt er vaak meer stroom opgewekt omdat er dan over het algemeen meer licht is dan wanneer het kouder (bewolkt) is. Maar ook op een zonnige winterdag kun je veel stroom opwekken.


Meer informatie
Moet ik mijn installatie aanmelden bij de netbeheerder?

Voordat je stroom kan terugleveren moet je de installatie eerst aanmelden bij de netbeheerder. Deze zorgt ervoor dat het administratief wordt afgehandeld waardoor de teruglevering van jouw zonnepanelen verrekend kan worden door jouw energieleverancier. Via de website Energieleveren.nl kun je eenvoudig jouw installatie aanmelden. Jouw netbeheerder controleert daarna of jouw meter geschikt is voor teruglevering. Zo niet, dan wordt deze met spoed kosteloos vervangen.


Mijn zonnepanelen werken niet goed. Wat moet ik doen?

Werken jouw zonnepanelen niet goed? Neem contact op met onze afdeling Zon. Via 088 101 3000 of zonnepanelen@pure-energie.nl. Je servicemelding wordt dan direct in behandeling genomen. We gaan in de eerste instantie op afstand bekijken hoe we jouw probleem kunnen verhelpen. Bij dringende problemen kun je contact opnemen met de installateur. Het telefoonnummer van jouw installateur staat op de sticker in je meterkast en op je omvormer.


Hoe moet ik mijn zonnepanelen schoonmaken?

Als je zonnepanelen vuil zijn en je ziet dat de opbrengst terugloopt, dan is het verstandig om de zonnepanelen schoon te (laten) maken. Het is van belang dat je rekening houdt met enkele voorschriften zodat de zonnepanelen niet beschadigen: Reinig de panelen niet met schoonmaakmiddelen of gewone zeep; gebruik lauw (zacht) kalkvrij water en een zachte spons. Regenwater is ook bruikbaar. Gebruik nooit een schuurspons of hogedrukreiniger.


Meer informatie