Jouw carrière bij Pure Energie

Met functies op kantoor en in 't veld

Jouw carrière bij Pure Energie

Vacatures
3 vacatures
3

Werken op ons duurzame kantoor in Enschede

Vaste basis voor veel collega's is ons duurzame kantoor in Enschede. Het mooie witte 'ondernemingshuis' tegenover de universiteit. Eenmaal binnen kom je meteen in de juiste sfeer. Bij de receptie heet Sandra je welkom. Je werpt links een blik op de keuken en het bedrijfsrestaurant, waar we dagelijks samenkomen voor een gezonde lunch. Via de trappen bereik je de lichte en open kantoorruimten met fijne werkplekken, overlegruimtes en koffiecorners. Alles is verrassend, duurzaam en heel 'eigen' ingericht. Zelfs de wc's, want daar ontstaan vaak de beste ideeën.
Centraal op de eerste verdieping ligt ons strand. Enschede aan Zee noemen we deze multifunctionele ontmoetingsplek. Een plek die je direct uitnodigt, maar tegelijk ook confronterend is: doen we niets aan het klimaat, dan is dit misschien een toekomstbeeld. Vers fruit en gezond ijs staat hier voor je klaar. Ook op de tweede en derde verdieping zijn stimulerende en flexibele werkplekken. Pak je de laatste trap naar boven dan bereik je onze Pure Energie gym. Daar werken we ons echt in het zweet, in kleine groepjes gecoacht door professionele trainers.

Hybride werken

Wij regelen jouw thuiswerkplek

Veel collega's vinden het prettig om het werk op kantoor af te wisselen met een dagje thuiswerken. Om reistijd te besparen, je goed te kunnen concentreren of om bijvoorbeeld dichter bij je gezin te zijn. Geen probleem, die ruimte bieden we je! Hierbij is een gezonde thuiswerkplek noodzakelijk. Heb je een bureau, een bureaustoel, een tweede scherm of een headset nodig? Wij zorgen ervoor. Voor de dagen dat je thuiswerkt ontvang je een nette thuiswerkvergoeding. Via Microsoft Teams, WhatsApp en PEPtalk (intranet) blijven we ook op afstand met elkaar in contact.

MVO activiteit Zorgboerderij De Roekker

Steentje bijdragen

Met jaarlijkse MVO-uren

Niet alle energie komt uit het stopcontact, een deel van onze energie steken we in de maatschappij. We willen van betekenis zijn voor onze omgeving. Al onze collega's mogen daarom jaarlijks 40 uur besteden aan een maatschappelijk project. Dit noemen we MVO-uren. Zo kunnen we het verschil maken. Elke collega krijgt die uren. Zo hebben we meegeholpen op zorgboerderij De Rökker, hielpen we op de Sheltersuit Sleep Out én hebben we ons een middag ingezet voor de voedselbank.

CTA WerkenBij Pure Energie Onderweg2

Werken in het veld

Ontwikkelen, bouwen en beheren

Met onze windmolens en zonneparken zorgen we ervoor dat Nederland steeds minder afhankelijk wordt van fossiele energie. Projecten ontwikkelen en realiseren we niet vanaf kantoor, maar in het weiland. Rekening houdend met de omgeving. Met medestanders en soms tegenstanders. Dit werk wordt gedaan door collega's die de boer op durven en net zo lief overleggen in een buurthuis of de bouwkeet als op kantoor. Voor collega's die houden van afwisseling, reizen in Nederland, vooruit willen blikken of op hoogte willen werken.

Sporten onder werktijd met collega's

Energie komt niet alleen uit onze windmolens en zonnepanelen, maar ook uit onszelf. In onze gym kun je in kleine groepjes onder professionele begeleiding alles geven. De perfecte manier om je hoofd even leeg te maken, je collega's uit te dagen én fitter te worden.

CTA WerkenBij Pure Energie Gym

Overleggen aan het strand

Het centrale punt in ons kantoor, Enschede aan Zee, is niet zomaar een overlegruimte. Het is namelijk een volwaardig strand, inclusief strandhuisjes, een ijskraam en strandstoelen mét parasols. Hier kun je op verschillende plekken overleggen, bijpraten en lunchen met je collega's.

CTA WerkenBij Pure Energie EnschedeAanZee

Dagelijks een gezonde vegetarische lunch

Lunchen doen we samen in ons bedrijfsrestaurant op de begane grond, waar maandag tot en met donderdag een vegetarische lunch wordt bereid door onze koks. Er is genoeg afwisseling met iedere week een nieuw thema. Hierbij kun je denken aan Arabisch, Mediterraans, Zuid Amerikaans of bijvoorbeeld een Hollands thema. Smullen maar!

CTA WerkenBij Pure Energie Restaurant
Header WerkenBij Pure Energie Marleen

Eerst een kijkje in onze wereld?

Bij twijfel doen, zeggen wij. Plan een afspraak voor een koffiemoment met een betrokken collega.