Ervaar dat je samen meer bereikt

#Samendoen

Ervaar dat je samen meer bereikt

Vacatures
3 vacatures
3

Hoe samen doen voor ons werkt

De energietransitie slaagt alleen als we samen optrekken, samen met mensen uit de omgeving, overheden, belanghebbenden in onze projecten en natuurlijk onze klanten. Maar bovenal: met collega's. We helpen elkaar en anderen om groener te worden.
Lees hier de ervaringen van collega's. Hoe ze er samen voor gaan, elkaar uitdagen, successen vieren, plezier maken en er ook voor elkaar zijn als het even minder gaat. Ontdek hoe puur werkt voor Marleen en Jelle.

Puur Marleen

“Samen komen we ook in ons bedrijfsrestaurant, waar elke collega die dat wil gebruik kan maken van een gezonde lunch. Collega’s van verschillende afdelingen zitten bij elkaar aan tafel.”

CTA WerkenBij Pure Energie Marleen

Puur Jelle

"Kennis en ervaring deel ik in gastcollege, tijdens excursies bij windparken en begeleiding van stagiairs en afstudeerders."

CTA WerkenBij Pure Energie Jelle

Iets voor jou?

Vacatures waarin je samenwerkt

Header WerkenBij Pure Energie Marleen

Eerst een kijkje in onze wereld?

Bij twijfel doen, zeggen wij. Plan een afspraak voor een koffiemoment met een betrokken collega.

CTA Team

Samen maken we het verschil

Schouders eronder

Meer dan 150 collega's werken met plezier aan een groener Nederland. De planontwikkelaar, medewerker Klantgeluk, technisch beheerder, controller, omgevingsmanager, contentmarketeer, procesanalist, energieadviseur, dragen elk een beetje en samen veel bij.

Ontdek Pure Energie