• Persoonlijk contact met je eigen adviseur
  • Meer dan 25 jaar ervaring in duurzaamheid
  • 100% groene stroom met SMK-certificaat
Header Grootzakelijke energie

Grootzakelijke energie voor jouw bedrijf

Stroom en gas voor grootverbruikers

Grootzakelijke energie aanvragen voor jouw bedrijf

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Persoonlijk contact met je eigen adviseur Meer dan 25 jaar ervaring in duurzaamheid 100% groene stroom met SMK-certificaat
Altijd een gratis offerte op maat

Grootzakelijke energie aanvragen voor jouw bedrijf

93% beveelt ons aan. 8.6 / 10 100 86
Persoonlijk contact met je eigen adviseur Meer dan 25 jaar ervaring in duurzaamheid 100% groene stroom met SMK-certificaat
Altijd een gratis offerte op maat

Groene stroom voor de grootzakelijke markt

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen, bouwen en beheren van duurzame energiebronnen. De energie uit deze energiebronnen leveren we aan onze klanten. Meer niet. Gewoon echt groene energie voor onze grootzakelijke energieklanten.
Van weiland tot stopcontact noemen we dat. Daarom zijn we door Consumentenbond, Natuur&Milieu en WISE uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland en daar zijn we trots op. Onze stroom is voor de vierde keer beoordeeld met een 10!
CTA Kies voor grootzakelijke energie en 100 groene stroom

Kies voor onze groene stroom voor bedrijven

Maatwerk offerte

Onze zakelijke energiespecialisten helpen je graag met een aanbod op maat op basis van de actuele energieprijzen. Zo ben jij verzekerd van een passend zakelijk advies en een scherpe prijs voor stroom en gas. Na het aanvragen van een gratis offerte, gaan wij direct voor je aan de slag.

Offerte aanvragen
Hulp bij duurzaam ondernemen

Zakelijke energie & energieproducten voor grootverbruikers

Pure Energie helpt je stappen zetten om zo jouw onderneming klaar te maken voor de toekomst. Er zijn verschillende mogelijkheden om je te helpen verduurzamen. Onze energie adviseurs adviseren je graag.

Kolommen gratis advies op maat grootzakelijke energie v2

Energie voor de grootzakelijke markt

Welke zakelijke energie je nodig hebt, verschilt per bedrijf. Onze zakelijke energiespecialisten helpen je graag met een aanbod op maat op basis van de actuele energieprijzen.

Offerte aanvragen
Kolommen Altijd persoonlijk grootzakelijk energieadvies

Persoonlijk advies voor jouw bedrijf

Bij Pure Energie krijg je altijd advies van een persoonlijke energie adviseur. Zo maak je jouw onderneming klaar voor de toekomst. Groene stroom is hierin de eerste stap.

Advies aanvragen
Kolommen Grootzakelijke energieproducten

Verduurzamen met onze energieproducten

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf te verduurzamen, bijvoorbeeld met zakelijke zonnepanelen of laadpalen. We informeren je graag over de voordelen en kosten.

Bekijk mogelijkheden
CTA wanneer kiezen grootzakelijke energie v2

Wanneer grootzakelijke energie afsluiten?

Welke zakelijke energie je nodig hebt, verschilt per bedrijf. Voor bedrijven met een verbruik hoger dan 135.000 kWh en/of 35.000 m³ of een grootverbruikaansluiting (> 3x80 ampère en/of maximaal G25) leveren we maatwerk. Zelfstandige ondernemers of MKB bedrijven kunnen eenvoudig een energiecontract afsluiten via onze website.

Waarom onze klanten kiezen voor zakelijke energie van Pure Energie

Iconenset blauw donkerblauw Eerste Prijs

Duurzame leverancier

We zijn trots dat onze zakelijke energie al vier jaar op rij door de consumentenbond beoordeeld wordt met een 10 voor duurzaamheid

Iconenset blauw donkerblauw Keurmerk

Beste leverancier

Wij zijn door de onafhankelijke energievergelijker Gaslicht.com met een 8.6 verkozen in de top drie beste energieleveranciers van 2024

Iconenset blauw donkerblauw Contact

Tevreden ondernemers

Korte wachttijden en persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Trots dat onze klanten ons beoordelen met een 8.6 op Klantenvertellen.nl

Iconenset blauw donkerblauw Nederland

Nederlands bedrijf

De groene stroom die wij op eigen bodem opwekken, leveren we aan huishoudens en bedrijven in heel Nederland

CTA Wat Is Windenergie Pure Energie

Corporate Power Purchase Agreement

Stroomafnameovereenkomst

Met een Corporate Power Purchase Agreement heb jij als grootverbruiker zekerheid over jouw stroomafname uit een duurzame bron en een vaste stroomprijs over een langdurige periode. Benieuwd naar de voordelen en kansen van zo’n stroomafnameovereenkomst? 

Alles over CPPA's
Stichting Milieukeur

Onze stroom heeft het SMK-keurmerk

Stichting Milieukeur

Eén van de zakelijke voordelen is ons certificaat van Stichting Milieu Keur (SMK). Daarmee weet je zeker dat de hoeveelheid energie die je verbruikt volledig herleidbaar is en dat brengt voor bedrijven gegarandeerd voordelen met zich mee. Bijvoorbeeld helpt het bedrijven bij het behalen van de CO2-prestatieladder. Wij zijn als enige energieleverancier gecertificeerd op het hoogste niveau en daar zijn we trots op.

Meer informatie

Maatwerkofferte gratis aanvragen

Joost

Joost Posthuma

Adviseur Duurzame Energie

Vraag eenvoudig en gratis maatwerkofferte aan. We maken speciaal voor jou een advies dat past bij jouw situatie en wensen. Zo profiteer jij gegarandeerd van onze scherpe groene stroomtarieven.

Vul je gegevens in

Joost

Joost Posthuma

Adviseur Duurzame Energie