362 zonnepanelen voor Ultrasun International

Zonne-energie voor bedrijven
Laatst bewerkt op 17 november 2022 1 min
Case delen

Delen

Deel deze pagina op een van de onderstaande platformen.

Ultrasun International, de pionier op het gebied van verantwoord zonnen en profiteert al jaren van de groenste stroom van Nederland. In samenwerking met Pure Energie zijn er op het dak van Ultrasun 362 zonnepanelen gelegd. Samen gaan deze panelen circa 97.000 kWh groene stroom per jaar opwekken. Naast zonnepanelen installeerden we bij het pand ook twee laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s.

Het project bij Ultrasun International is al het tweede project welke Pure Energie heeft gebouwd in opdracht van Interpark Vastgoed. Begin 2020 hebben we aan de Hazenweg 61 in Hengelo 128 zonnepanelen geplaatst, goed voor een verwachte jaaropbrengst van 37.000 kWh.

‘’We weten dat een beetje zonlicht al een positieve bijdrage levert aan onze gezondheid, denk bijvoorbeeld aan de aanmaak van Vitamine D en het gelukshormoon Serotonine. Het is mooi dat we de voordelen van de zon wat betreft het opwekken van energie nu ook kunnen gebruiken binnen ons bedrijf en zo een bijdrage kunnen leveren aan verdere verduurzaming” aldus Mark Rouwhorst, mede-eigenaar van Ultrasun.

Over Ultrasun International

Sinds 1974 voorziet Ultrasun International verschillende branches van professionele apparatuur voor lichttherapie, van zonnebanken tot collageen en infrarood machines. Met meerdere kantoren wereldwijd en partners in meer dan 50 landen wil Ultrasun International de mensen laten genieten van de vele voordelen die licht(apparatuur) heeft op de gezondheid van mensen.