• Nederlandse wind- en zonne-energie
  • Groenste energieleverancier van Nederland
  • 100% groene stroom uit Nederland

Groene stroom uit Nederland voor Robitex

In gesprek met directeur Daniëlle Kaspers

Al sinds 2015 gebruikt Robitex onze groene energie. “Zowel zakelijk als thuis”, vult Daniëlle Kaspers directeur van Robitex aan. “Dat vind ik overzichtelijk. Ook bij de verhuizing naar ons nieuwe pand deze zomer kozen we bewust voor verdere samenwerking met Pure Energie."

Testimonial Pure Energie Robitex

Duurzame wisselwerking

“Bewust omdat de stroom écht groen is en daarmee bijdraagt aan onze duurzame ambities. Het nieuwe pand is gasloos. We werken op groene stroom. Tussen Robitex en Pure Energie is er een prettige én duurzame wisselwerking. Wij zijn energieklant, zij afnemer van relatiegeschenken en goodies. Ook daarin is een duurzame slag gemaakt. De vraag naar eerlijke, milieuvriendelijke en houdbare producten neemt toe en die bieden we aan. Ook in onze ‘Altijd Attentshop’ waar Pure Energie gebruik van maakt.”

De ambitie van Robitex

Robitex is een fullservice leverancier van relatiegeschenken en weggevers. “We hebben de ambitie om de merken van onze (inter)nationale klanten duurzaam sterker te maken en de doelgroepen te verbinden aan een merk, missie of moment."

Kroon op duurzame inzet

“De vergaande verduurzaming van ons bedrijf is bekroond met het EcoVadis Goud 2023 certificaat. Een dikke vette pluim voor ons groene beleid en onze inzet voor een schonere wereld.”

Met de groene stroom van Pure Energie bespaart Robitex elk jaar 6.750 kilo CO2, wat gelijk staat aan het aanplanten van 270 bomen! EcoVadis waardeert wereldwijd toeleveranciers op milieu-, sociale en ethische prestaties en geeft daarmee een duurzaamheidsgarantie.

Betekent dat 100% duurzaamheid?

“Alles perfect doen kan niet. Ons best doen wel. Steeds de afweging maken en het duurzaamste alternatief kiezen. Zo ook bij de keuze voor een energieleverancier. We kozen voor echt groene stroom van een bedrijf dat deze ook zelf produceert met windmolens en zonnepanelen in Nederland. Een bedrijf dat net als wij in Enschede zit. Als ‘buren’ gun je het elkaar toch?”

“We monitoren ons stroomverbruik via Mijn Pure Energie. We gaan zuinig en slim om met energie, de website geeft inzicht. Thuis maak ik gebruik van de Pure Energie App. Als we vragen hebben of advies willen, bellen we met de afdeling Klantgeluk. Een mooie en passende naam vind ik!”

Pure Energie als verduurzamingspartner

Ook verduurzamen?

Wil je net als Robitex duurzaam ondernemen en kiezen voor schone Nederlandse energie? Wij kunnen jou helpen om de CO2-uitstoot van jouw energieverbruik naar 0 te brengen. Onze energieadviseurs helpen je graag daarbij.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Geschreven door
Thom van Es
Thom van Es Adviseur Duurzame Energie