Header groene energie klein

Hulp bij het betalen van je energierekening

Wij staan voor je klaar

Onze hulp bij betalen

Lukt het je niet om de energierekening te betalen? We staan voor je klaar, ook als het even financieel tegenzit. We kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het treffen van een betalingsregeling. Je kunt ook gratis persoonlijk advies aanvragen.

CTA Klantenservice

Betalingsregeling

Lukt het niet om je energierekeningen van ons te betalen? Bekijk dan of uitstel of een betalingsregeling mogelijk is. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Neem contact op
CTA Vrouw met Ipad op de grond

Schuldhulpverlening

Is uitstel of een betalingsregeling niet mogelijk? Meld je dan aan voor schuldhulpverlening. Hulp vragen is de eerste stap naar financiële rust.

Meer informatie
CTA Tarieven

Gratis Geldfit test

Het is belangrijk om hulp te vragen als je je rekeningen niet meer kunt betalen door geldzorgen. Doe dan de online test bij Geldfit.

Doe de test

Dit kun je doen om op je energierekening te besparen

Geen energie verbruiken is natuurlijk het goedkoopste, maar we snappen dat dit niet altijd kan. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je energieverbruik te verminderen. Bijvoorbeeld met hulp van onze bespaartips of de Pure Energie App. Ga meteen aan de slag!

Ga aan de slag met onze bespaartips

Grote kans dat jij door de hogere energieprijzen steeds bewuster met groene energie omgaat. Met simpele bespaartips kun jij al flink besparen op je energiekosten. Er zijn veel verschillende manieren om energie te besparen. In onze kennisbank vind je meerdere energietips waarmee je ook zonder grote investeringen flink kunt besparen op je energieverbruik. 


Begin met energie besparen
Download de Pure Energie App

Met onze Pure Energie App kun je altijd en overal je energieverbruik inzien. Download de gratis app op je mobiele telefoon en ga meteen aan de slag. Je ziet in één oogopslag of je meer of minder verbruikt dan je termijnbedrag afvangt. Past je energieverbruik niet langer bij je termijnbedrag? Pas dan met één klik je termijnbedrag aan. Zo kun je alles zelf regelen. Overal en snel.


Download de app
afbeelding medewerker sayenne

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je een vraag over een betaling of je energierekening? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.

Sayenne

Teamleider Klantgeluk