Header Pure Energie Derde Prijs Gaslicht.com

Pure kwaliteitskeurmerken

Betrouwbare energieleverancier

Groene energieleverancier waar je op kunt vertrouwen

Wij hebben keurmerken waarmee we aantonen dat we een betrouwbare energieleverancier zijn, onze stroom echt groen is en de klantenservice gewaardeerd wordt. Voor ons de gewoonste zaak, voor jou goed om te weten als je een energiecontract afsluit. 

Klantgeluk, zekerheid en duurzaamheid vormen de basis voor ons dagelijks doen en laten. Natuurlijk zijn we trots op een keurmerk, award of certificering, maar dat is niet het doel. Veel belangrijker is dat dit ons motiveert ons werk altijd beter te doen.

Altijd net dat stapje extra

CTA Keurmerken Klantgeluk

Klantgeluk

Niet voor niets heet onze klantenservice Klantgeluk. Wij streven naar tevreden klanten met een zo kort mogelijke wachttijd en persoonlijk contact. We helpen je met het verduurzamen van je huis en we geven tips over slim omgaan met energie. Dat wordt gewaardeerd.

Awards en reviews
CTA Keurmerken Zekerheid

Zekerheid

We zetten alles in het werk om jou te bevestigen in je goede keuze voor Pure Energie. Op een energiemarkt die in beweging is, zijn wij wendbaar en innovatief. We zijn een gezond, zelfstandig Nederlands energiebedrijf dat energie steekt in jou.

Certificering en toezicht
CTA Keurmerken Duurzaam

Duurzaamheid

Kies je voor 100% groene stroom, dan help je de Nederlandse energietransitie. Al sinds 1995 maken wij ons land elke dag groener en minder afhankelijk van fossiele energie. Met onze eigen windmolens en zonneparken en een minimale ecologische voetafdruk.

Duurzame keurmerken

Dit vinden onze klanten

Keurmerk Pure Energie Gaslicht.com

Gaslicht.com

De vergelijkingssite kiest elk jaar de top 3 beste energieleveranciers, daar staan we al 6 jaar vol trots in. We worden gewaardeerd met een 8,6.

Keurmerk Pure Energie Klantenvertellen

Klantenvertellen.nl

De mening van onze klanten vinden we belangrijk. Via Klantenvertellen.nl krijgen we eerlijke feedback van onze klanten en scoren we een 8,6. Daar zijn we trots op!

Keurmerk Pure Energie Consumentenbond

Consumentenbond

Met partners beoordeelde de Consumentenbond hoe groen de stroom van Nederlandse energieleveranciers echt is. Negen jaar op rij kregen wij een 10.

Het zekere voor het onzekere

Keurmerk Pure Energie ISO27001

ISO27001 certificering

Wij gaan veilig om met klantgegevens. Onze aanpak voor informatiebeveiliging is geïmplementeerd in ons dagelijks werk en daarvoor hebben we een ISO27001 certificaat.

Keurmerk Pure Energie ACM

ACM

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) laat markten werken voor mensen en bedrijven, stelt regels op voor de energiemarkt en ziet er op toe dat Pure Energie zich aan de regels houdt.

Keurmerk Pure Energie PE

Altijd groene stroom

Wij zijn energieproducent én energieleverancier. Wij verkopen nooit meer groene stroom dan wij opwekken met windmolens in onze windparken en onze zonneparken in Nederland.

We geven het groene voorbeeld

Keurmerk Pure Energie Milieukeur

Stichting Milieukeur

Eén van de zakelijke voordelen is ons certificaat van Stichting Milieu Keur (SMK). Daarmee weet je zeker dat de hoeveelheid energie die je verbruikt volledig herleidbaar is.

Keurmerk Pure Energie Prestatieladder

CO2-prestatieladder

Met ons duurzame beleid zijn we erin geslaagd om onze CO2-uitstoot steeds verder terug te dringen. Daarmee hebben we de hoogste trede (niveau 5) op de CO2-prestatieladder bereikt.

Keurmerk Pure Energie BREEAM

BREEAM

Ons pand, het Ondernemeningshuis in Enschede, heeft een ‘Excellent’ status binnen de BREEAM richtlijnen, waarmee het tot de 10 duurzaamste panden van het land hoort.

CTA Klantenservice

Kies ook voor 100% groene stroom

Kies je contract

Welk energiecontract je ook kiest, bij Pure Energie ben je altijd verzekerd van 100% groene stroom uit Nederland en uitstekende service. Kies voor zekerheid met een vast energiecontract, of voor flexibiliteit met een variabel of dynamisch energiecontract. Bereken eenvoudig zelf je termijnbedrag.

Kies je contract