Hoe groen is jouw zakelijke stroomcontract?

Gecertificeerd Milieukeur SMK

Groene stroom is elektriciteit die is opgewekt met oneindige bronnen zoals de wind en de zon. Wij hebben het Milieukeur-certificaat van SMK (Stichting Milieukeur). Dat garandeert dat onze groene stroom is opgewekt uit Nederlandse bronnen én het bevordert meer duurzame opwek van energie met bijvoorbeeld eigen windmolens en zonnepanelen.

Certificering

Natuurlijk zijn de regels om aan het keurmerk te voldoen streng en is er elk jaar uitgebreide controle op de naleving ervan. Goed, want wie wil sjoemelstroom of stroom uit verre landen, als groene stroom lokaal beschikbaar is? Jaarlijks vindt een uitgebreide audit plaats door een onafhankelijke auditeur. Ook komend jaar mogen wij het Milieukeur-certificaat van SMK met trots uitdragen.

QSC16022009 kleur kleine uiting

Samen duurzaam ondernemen

Wie eerlijk kijkt naar de toekomst, maakt zich zorgen over het klimaat en leefbaarheid in Nederland. Met gezond optimisme, want met elkaar, bedrijven voorop, kunnen we verschil maken. Moeten we verschil maken. Een mooie stap in verduurzaming van je onderneming is een energiecontract voor groene stroom. Deze stap helpt je naar een trede hoger op de CO2-prestatieladder. 

Groen aangetoond

Wij leveren niet meer stroom dat we zelf opwekken in onze wind- en zonneparken in Nederland. Wij werden pas energieleverancier, toen er genoeg werd opgewekt om een groeiend aantal zakelijke klanten én consumenten groene stroomzekerheid te geven. Ons Milieukeur-certificaat van SMK is voor duurzame ondernemers die onze groene stroom afnemen hét bewijs dat hun stroomcontract duurzamer is. Dat scheelt veel eigen administratie in hun CO2 prestatieladder certificering.

Puur zakelijk

Duurzaam partnerschap gaat verder vinden wij. Wij adviseren je graag over verdere verduurzaming van je onderneming, slimme netaansluiting, corporate PPA’s en servicediensten voor bijzondere energieverbruikers, zoals ons handige bouwportaal. Benieuwd naar onze andere keurmerken?

Overstappen op zakelijke groene stroom

Zakelijk overstappen naar een gegarandeerd groen stroomcontract of samen duurzaam ondernemen? Zet die groene stap.

Overstappen Overstappen
Geschreven door
Thom van Es
Thom van Es Adviseur Duurzame Energie