Dankjewel voor een 9!

Wij zijn energiemakers
Laatst bewerkt op 17 november 2022 2 min
Bericht delen

Best beoordeeld

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9! Dit hebben we te danken aan jou. Jij geeft ons gemiddeld een 9 en daar zijn we trots op. We proberen de service voor onze klanten zo goed en makkelijk mogelijk te maken. We hebben daarom ook geen klantenservice, maar een team dat Klantgeluk heet. Tevredenheid en het geluk van onze klanten staan voorop. Dit zien we gelukkig ook terug in de klanttevredenheidsscore.

Meest duurzaam

Dagelijks streven we ernaar om het allergroenste energiebedrijf te zijn van Nederland. Dit met succes. In 2019 zijn we voor de 7e keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland met wederom het hoogste cijfer 10 gegeven door de Consumentenbond, Greenpeace, Natuur&Milieu & WISE.

We meten ook continu onze klanttevredenheid en gemiddeld scoren we een 9. Waarop klanten ons beoordelen kun je lezen op deze pagina.  We weten op deze manier wat onze klanten waarderen aan ons product en onze dienstverlening. Ook zien we waar verbetering mogelijk is. Door hier op te anticiperen kunnen wij altijd de beste service bieden.

Puur Hollands en een zelfstandige leverancier

De beste service bieden wij onder andere aan door onze eigengemaakte energie. Pure Energie is volledig zelfstandig en een puur Nederlands bedrijf van weiland tot stopcontact. Wij verkopen alleen wat we zelf opwekken en dat doen we met onze eigen windmolens en zonnepanelen door heel Nederland. Daarnaast kies jij als klant uit welke bron jouw energie vandaan komt!

Financieel gezond

Ook heeft De Consumentenbond in oktober 2019 een onderzoek gepubliceerd waarin de financiële positie van de energiemarkt in kaart is gebracht. Hier behoren we tot de beste in de markt. Het onderzoek van de Consumentenbond gaat uit van de solvabiliteitsratio van een bedrijf. Pure Energie behoort tot de financieel zeer gezonde bedrijven. Lees hier meer over het onderzoek.

Van onze winst bouwen we nieuwe duurzame energieprojecten en een deel gaat naar het Pure Energie fonds waarmee wij maatschappelijke initiatieven steunen. Daarmee proberen we niet alleen goed voor het milieu te zijn maar ook voor de maatschappij.